Αρχική > Featured > Ο Γιάννης Κουκουράκης αποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο του Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Γιάννης Κουκουράκης αποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο του Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες»

Είναι η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά της φετινής σεζόν, όπως άλλωστε αποδεικνύουν τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αυτό κάνει τους φανατικούς θαυμαστές του σίριαλ να θέλουν να μάθουν περισσότερα για τους πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε ότι πέρασε εφτά φορές από οντισιόν για να πάρει τελικά τον ρόλο!

«Πέρασα εφτά φορές από οντισιόν, νομίζω μόνο εγώ και η Μαρία Κίτσου πήγαμε τόσες φορές. Μπορεί να ήθελαν να σιγουρευτούν περισσότερο για εμάς, μπορεί να κοίταζαν κι άλλα άτομα, δεν ξέρω. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν διάβασα δύο διαφορετικούς ρόλους, ο ένας ήταν ο Κωνσταντής και ο άλλος νομίζω ήταν ο Νικηφόρος, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Από τη δεύτερη φορά, όμως, και μετά ήμουν για τον Κωνσταντή. Η ομάδα με την οποία μίλησα ήταν τόσο σοβαρή και τόσο στοχευμένη σε αυτό που ήθελαν να πετύχουν, οπότε μου έδωσε μια σιγουριά ότι εδώ δεν πάμε να κάνουμε μια ξεπέτα, πάμε να κάνουμε κάτι σοβαρό».

Δείτε το βίντεο: