Αρχική > Fashion Tip > Ο fashion κανόνας που πρέπει να γνωρίζεις όταν φοράς ankle boots με φαρδύ παντελόνι

Ο fashion κανόνας που πρέπει να γνωρίζεις όταν φοράς ankle boots με φαρδύ παντελόνι

Τελικά άφησες στην άκρη το αγαπημένο σου skinny παντελόνι για να δοκιμάσεις μία άλλη τάση φέτος το φθινόπωρο; Μπράβο! Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει η ελευθερία που σου προσφέρει ένα φαρδύ παντελόνι – εξάλλου, είναι σχεδόν τόσο άνετο όσο οι φόρμες!

Όμως, όπως θα μάθεις παρακάτω, το να συνδυάσεις αυτό το παντελόνι με οποιοδήποτε ζευγάρι ankle boots δεν μοιάζει αρκετά σωστό. Στην πραγματικότητα, υπάρχει μόνο ένα στυλ που πρέπει να φοράς με το νέο σου παντελόνι: τα ankle boots με μύτη.

Να γιατί:

Ένα skinny παντελόνι τραβάει το μάτι προς τον αστράγαλο, το πιο λεπτό μέρος του ποδιού. Αυτό επιμηκύνει αμέσως το πόδι, ανεξάρτητα από τα παπούτσια που φοράς – μπότες, sneakers, μπαλαρίνες. Το skinny παντελόνι επίσης, αναδεικνύει εξαιρετικά τα ankle boots, ειδικά αν το γυρίσεις μία ή δύο φορές στο κάτω μέρος.

Τα φαρδιά παντελόνια, από την άλλη, δεν είναι τόσο εύκολο να φορεθούν με οποιοδήποτε παπούτσι – και μια στρογγυλεμένη μύτη μπορεί πραγματικά να κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο κοντά.

Ωστόσο, τα ankle boots με μύτη δίνουν στα πόδια μια κάθετη ώθηση. Είναι αυτό το επιπλέον μήκος και το καθαρό περίγραμμα που κάνει αυτόν τον συνδυασμό τόσο κολακευτικό. Για να μην αναφέρουμε, ότι είναι αναμφισβήτητα μοντέρνα!