Αρχική > Featured > Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Η σχέση με νεότερο άνδρα

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Η σχέση με νεότερο άνδρα

Πόσες φορές έχουμε ακούσει για τις ανδρικές φαντασιώσεις με μία μεγαλύτερη ηλικιακά γυναίκα; Τι είναι αυτό που ελκύει έναν άνδρα σε μία πιο ώριμη γυναίκα; Τι ζητάει από αυτήν;

Μα, η απάντηση νομίζω μπορεί να δοθεί εύκολα, εφόσον η μεγαλύτερη γυναίκα θεωρείται πιο έμπειρη σεξουαλικά, μας εξηγεί η Μαρίνα Μόσχα, κλινική ψυχολόγος, συνεργάτις του Θάνου Ασκητή στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας στην Αθήνα και στην Κύπρο.

Είναι εκείνη που «ξέρει», εκείνη που θα ικανοποιήσει τον ανδρικό πόθο, εκείνη που θα του χαρίσει υπέρμετρη ηδονή και ερωτική ικανοποίηση και θα ικανοποιήσει την νούμερο ένα φαντασίωσή του.

Από πού πηγάζει η γοητεία μιας ώριμης γυναίκας;

Πράγματι, οι ώριμες γυναίκες έχουν γοητεία αλλά και ένα μοναδικό στυλ, που τραβάει τα βλέμματα. Πώς; Από πού πηγάζει; Μα από την πεποίθηση πως μία γυναίκα, όσο μεγαλώνει, γνωρίζει όλο και καλύτερα το σώμα της.

Ξέρει τι θέλει από τη σεξουαλική της ζωή, ξέρει πώς να το ζητήσει για το πάρει και το διεκδικεί, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και την ικανότητα να ικανοποιήσει το σύντροφό της. Η αυτοπεποίθησή της, δεν κρύβεται.

Οι διακοπές πυροδοτούν… τα πάθη

Έχει αποδεχθεί τον εαυτό της, απαλλαγμένη από τα «κόμπλεξ» που συνοδεύουν συνήθως τις νεότερες ηλικίες, ζει τη σεξουαλική της ζωή στο έπακρο.

Όλα αυτά τα στοιχεία την καθιστούν πόλο έλξης σε έναν νεότερο άνδρα, ο οποίος λαμβάνει τη πρόκληση να την γοητεύσει. Η ερωτική διάθεση των διακοπών, τον οπλίζει με υπομονή και επιμονή μέχρι να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του.

Τα τελευταία χρόνια έτσι και αλλιώς, το φλερτ ενός μικρότερου άνδρα με μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι κάτι που συναντάται όλο και περισσότερο. Ας μην ξεχνάμε, για παράδειγμα, τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν…