Αρχική > Διαγωνισμοί > Ο διαγωνισμός του καλοκαιριού: Κερδίστε ένα πακέτο με 11 προϊόντα 3αλφα

Ο διαγωνισμός του καλοκαιριού: Κερδίστε ένα πακέτο με 11 προϊόντα 3αλφα

Δε χρειάζεται να αγχώνεστε ούτε να υποβάλετε τον οργανισμό σας σε κάποια εξαντλητική δίαιτα προκειμένου να βγείτε στις παραλίες το φετινό καλοκαίρι. Αρκεί να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή που θα σας χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια είναι τα προϊόντα 3αλφα που εξασφαλίζουν τη γεύση και τη θρεπτική αξία που ζητάει ο οργανισμός μας.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το καστανό ρύζι αποτελεί βασικό συστατικό της Μεσογειακής διατροφής. Το 3αλφα Καστανό Ρύζι 10΄ είναι έτοιμο μόλις σε δέκα λεπτά, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, δεν περιέχει σάκχαρα και αλάτι και αποτελεί πηγή μαγγανίου, στοιχείου που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που συντελούν στην παραγωγή ενέργειας και στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού.

Προερχόμενο από κόκκους µακρύσπερµου ρυζιού, από τους οποίους έχει αφαιρεθεί μόνο ο εξωτερικός φλοιός διατηρεί άθικτα τα μέρη που περιέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό της θρεπτικής του αξίας (το ενδοσπέρµιο, τη φύτρα και το πίτουρο), εγκλωβίζοντας στο εσωτερικό των κόκκων του τα πολύτιμα συστατικά τους ύστερα από τη φυσική επεξεργασία με βραστό νερό (parboiling).

3αλφα-  πάνω από 50 χρόνια ο καλύτερος πρεσβευτής της μεσογειακής διατροφής

Η εταιρεία 3αλφα, πάνω από 50 χρόνια, είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της μεσογειακής διατροφής έχοντας κατακτήσει με την ποιότητα και την πλούσια γκάμα των προϊόντων της την πρώτη θέση στο ελληνικό οικογενειακό τραπέζι.

Προϊόντα, όπως τα φασόλια μέτρια, οι γίγαντες από τις Πρέσπες, τα ρεβίθια, τα φασόλια μαυρομάτικα, οι φακές (χονδρές και ψιλές) αλλά και τα ρύζια Καρολίνα γλασε, τύπου Αμερικής, τα αρωματικά ρύζια από την σειρά Γεύσεις του Κόσμου (άγριο, basmati, jasmine, ριζότο) είναι αγαπημένες μας επιλογές που όλα αυτά τα χρόνια μας συντροφεύουν!

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα κουτί με 11 πακέτα ρύζια 3αλφα για να βάλετε και εσείς πιο ενεργά τη μεσογειακή διατροφή στην καθημερινότητά σας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Ακολουθήστε τη σελίδα της 3αλφα σε Facebook και Instagram για να ενημερώνεστε για νέα, και συνταγές!

Με αυτά και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 20 Ιουλίου στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και η τυχερή νικήτρια είναι:
Αλεξάνδρα Φαρζαλίεβα
Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε ένα κουτί με 11 πακέτα ρύζια 3αλφα.
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 20η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail.
 • Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

  Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

  Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.