Αρχική > Featured > Ο Χρήστος Φερεντίνος ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι – Δείτε βίντεο από τις πρόβες

Ο Χρήστος Φερεντίνος ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι – Δείτε βίντεο από τις πρόβες

Φέτος το καλοκαίρι ο Χρήστος Φερεντίνος ανεβαίνει επί σκηνής, υπό τις οδηγίες του έμπειρου Γιάννη Κακλέα. «Η Μικρή μας Πόλη» είναι ένας ύμνος στη ζωή, στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και στην πολύτιμη αξία της κάθε στιγμής που ζούμε, όσο μικρή και ασήμαντη κι αν φαίνεται.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο έρωτας, η φιλία, η ενηλικίωση, οι σχέσεις των γονιών με τα παιδιά τους, τα ατομικά και συλλογικά όνειρα της κοινωνίας, η απλή καθημερινή ζωή μιας πόλης, αλλά και όλος ο κύκλος της ζωής των ανθρώπων είναι τα θέματα που διαπραγματεύεται με γλαφυρό, τρυφερό αλλά και αστείο τρόπο ο τιμημένος με το βραβείο Πούλιτζερ συγγραφέας Θόρντον Ουάιλντερ σε ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας.

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, με οδηγό την ιστορική μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη, την θεατρική αφήγηση του Χρήστου Φερεντίνου, τη σύμπραξη ενός έμπειρου θιάσου, αλλά και με τη συμμετοχή αποφοίτων και μαθητών της δραματικής σχολής «Ίασμος» δημιουργεί ένα σύμπαν επιθυμίας και μνήμης που αναδημιουργεί μικρές αλλά αξιοσημείωτες καθημερινές στιγμές και αναδεικνύει την ευαίσθητη ματιά του συγγραφέα και την αγάπη του για τον άνθρωπο που μοχθεί, ερωτεύεται, ανησυχεί και συνεισφέρει με το ήθος του, τις δικές του δυνάμεις και τις αξίες του, στη δημιουργία ενός καλύτερου και βιώσιμου κόσμου.

Δείτε το βίντεο

Οι Συντελεστές

Μετάφραση: Μίνως Βολανάκης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα

Σκηνογραφία: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Νίκος Χαρλαύτης

Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Τζιόγκας

Επεξεργασία εικόνας/βίντεο: Στάθης Αθανασίου

Κίνηση/Βοηθός σκηνοθέτη: Σοφία Μιχαήλ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Φαίη Κοκκινοπούλου, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Δημήτρης Δεγαΐτης, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιώργος Γιαννούτσος, Ροζαμαλία Κύριου, Γιώργος Αμούτζας

Στον ρόλο του αφηγητή ο Χρήστος Φερεντίνος

Πληροφορίες

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Από 6 Ιουνίου και για 40 παραστάσεις

Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:15

Τιμές εισητηρίων

Γενική είσοδος: 18 ευρώ

VIP ζώνη, κάθισμα με τραπεζάκι: 25 ευρώ

Μειωμένο (Φοιτητικό – Παιδικό – ΑμεΑ): 12 ευρώ

Διάρκεια: 120’ (με διάλειμμα)

Θέατρο Λαμπέτη

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αθήνα

Τηλ. κρατήσεων: 210 6435706