Αρχική > Gossip > Ο χλιδάτος γάμος της κόρης του Καίσαρη -Τα δύο νυφικά, οι λαμπεροί καλεσμένοι και ο… Πρωθυπουργός

Ο χλιδάτος γάμος της κόρης του Καίσαρη -Τα δύο νυφικά, οι λαμπεροί καλεσμένοι και ο… Πρωθυπουργός

Ο υπέρλαμπρος γάμος της κόρης του Κώστα Καίσαρη, Αναστασίας, με τον εκλεκτό της καρδιάς της Thomas Persy μονοπώλησε το ενδιαφέρον στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας των Αθηνών το σαββατοκύριακο που πέρασε.

Ο Thomas Persy είναι Βέλγος και γνωρίστηκε με την Αναστασία Καίσαρη μέσω κοινών γνωστών. Κατάγεται από γνωστή οικογένεια του Βελγίου και εργάζεται στις επιχειρήσεις LVMH του Μπερνάρντ Αρνό.

Ο γαμπρός είναι καθολικός και το ζευγάρι αποφάσισε να τελέσει και τα δύο μυστήρια με μία ημέρα διαφορά. Ο καθολικός γάμος έγινε την Παρασκευή, σε πιο κλειστό κύκλο, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας και ο ορθόδοξος έγινε το Σάββατο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

Τα νυφικά δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη

Και στους δύο γάμους η κόρη του Κώστα Καίσαρη φόρεσε δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη. Ένα πιο μοντέρνο στον καθολικό και ένα πιο κλασικό – που θύμιζε νυφικά αυτοκρατορικών γάμων – στον ορθόδοξο. Το νυφικό του καθολικού γάμου ήταν σε ίσια γραμμή και όπως προστάζει η μόδα είχε όγκο στα μανίκια.

Το νυφικό του ορθόδοξου γάμου ήταν κλειστό στο λαιμό, στα μανίκια και στην πλάτη, με κουμπιά μπροστά και πολύ όγκο στη φούστα. Το κεντημένο με άνθη πέπλο ήταν η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Στο πλευρό των νεόνυμφων βρέθηκαν συγγενείς και αγαπημένοι φίλοι, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου.

Μάλιστα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο κέντρο της Αθήνας για τον γάμο, παρευρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Επίσης, εκεί ήταν και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου σε ρόλο κουμπάρας!

Δόμνα Μιχαηλίδου

Μαριέττα Χρουσαλά

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Μάρα Ζαχαρέα

Μαρία Σάκκαρη

Κων/νος Ρήγος – Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος

Μαριάννα Γουλανδρή – Φίλιππος Λαιμός