Ο ανυπέρβλητος showman Χιου Τζάκμαν σε μία από τις συναυλίες του στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του διέκοψε το live και απευθύνθηκε στην Ολίβια Νιούτον Τζον.“Γεια σου Ολίβια είμαι ο Χιου και 15.000 θαυμαστές σου πίσω μου” είπε από σκηνής ο πολυτάλαντος Αυστραλός σε βίντεο που ανάρτησε στο Twitter.

“Δεν ξέρω αν παρακολουθήσατε το “60 Minutes’ last night” τόνισε ο Αυστραλός ηθοποιός, τραγουδιστής και κινηματογραφικός παραγωγός, απευθυνόμενος στο κοινό.

Ο Χιου Τζάκμαν αναφέρθηκε στην ειδησεογραφική εκπομπή, στην οποία η Αγγλο-Αυστραλή ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και η κόρη της, Κλόι Λατάντζι μίλησαν για τη μάχη που δίνει η πρώτη με τον καρκίνο.


“Αλλά είσαι η πιο υπέροχη μαμά, τραγουδίστρια, χορεύτρια. Σ’ αγαπάμε Ολίβια” είπε ο Χιου Τζάκμαν.

Η μάχη με τον καρκίνο

Η πρωταγωνίστρια του θρυλικού κινηματογραφικού μιούζικαλ “Grease” δίνει μάχη με τον καρκίνο από το 1992.

Το 2018 ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο για τρίτη φορά και ότι έχει κακοήθη όγκο στη βάση της σπονδυλικής της στήλης.

Η Ολίβια Νιούτον Τζον εισήχθη στο Olivia Newton-John Cancer Wellness & Research Center, στο κέντρο θεραπείας του καρκίνου που ίδρυσε η ίδια στην Αυστραλία.

Ο Χιου Τζάκμαν έως τις αρχές Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αυστραλία για την παγκόσμια περιοδεία “The Man. The Music. The Show”, η οποία ολοκληρώνεται στις 20 Οκτωβρίου στην Πόλη του Μεξικό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

από Σοφία Κωστάρα