Αρχική > Featured > Ο Banksy ευχήθηκε για τον Αγιο Βαλεντίνο μ΄ ένα μοναδικό νέο έργο!

Ο Banksy ευχήθηκε για τον Αγιο Βαλεντίνο μ΄ ένα μοναδικό νέο έργο!

Ο πάντα αιρετικός Banksy θέλησε να σας ευχηθεί για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα νέο έργο! Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε μια καινούργια τοιχογραφία στη γενέτειρά του, το Μπρίστολ, η οποία χαιρετίστηκε ως «Valentine’s Day Banksy». Ο ίδιος βεβαίωσε τη γνησιότητα του έργου του στον λογαριασμό του στο Instagram, την Πέμπτη το βράδυ.

Οι θαυμαστές του συρρέουν στον χώρο για να τραβήξουν τις σχετικές… selfies, ενώ το στο απεικονίζεται ένα μικρό κοριτσάκι που έχει στρέψει μια σφεντόνα προς τον ουρανό, ενώ μια έκρηξη ζωηρόχρωμων κόκκινων λουλουδιών σχηματίζεται πιο ψηλά.

 «Εμείς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο Μπρίστολ, και είναι τόσο συναρπαστικό» είπε, στην εφημερίδα Guardian, η Κέλι Γούντραφ, μία εκ των ιδιοκτητών του κτηρίου σε τυφλή όψη του οποίου εμφανίστηκε η τοιχογραφία του Banksy. «Συνέχιζα σχεδόν να στριγκλίζω, και δεν σταμάτησα να χαμογελάω όλη μέρα» πρόσθεσε.

Οι ιδιοκτήτες του κτίσματος κάλυψαν το έργο με Plexiglass για να το προστατεύσουν ακόμη και πριν ο Banksy δηλώσει επισήμως ότι είναι δημιούργημά του.