Ο αρραβωνιαστικός της την άφησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα μέσω ενός μηνύματος. Αυτό που έκανε εκείνη έχει γίνει ήδη viral!

Η Brenna Clanton από το Austin του Τέξας είχε ονειρευτεί να κάνει το πιο όμορφο δώρο στον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος της είχε κάνει πρόταση γάμου τον περασμένο Ιούνιο. Εκείνη και ο πρώην σύντροφός της είναι οπαδοί των Dallas Cowboys. Έτσι θέλησε να κλείσει εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι τους στις 26 Δεκεμβρίου και να κάνει την έκπληξη στον αρραβωνιαστικό της.


text

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όμως, εκείνος της έστειλε σε μήνυμα πως “δεν έχουν τίποτα κοινό” και με αυτό τον τρόπο την χώρισε. Η Brenna, όμως, όπως δήλωσε σε συνέντευξη της στο Dallas Morning News, αποφάσισε να μην χάσει την ευκαιρία και το παιχνίδι και έτσι πήγε με την καλύτερή της φίλη και ένα πανό που έγραφε: “Ο αρραβωνιαστικός μου με άφησε μέσω μηνύματος. Θα έπρεπε να περιμένει μέχρι τα Χριστούγεννα”!

Η δημοσιογράφος Alex McDaniel εντόπισε την κοπέλα με το πανό και το περίεργο μήνυμα και την φωτογράφισε. Αν προσέξουμε τα σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, τότε θα καταλάβουμε ότι είναι πολλοί οι fans της συγκεκριμένης ομάδας που θα ήθελαν να βγουν ραντεβού με την Brenna…

 

 

από sstrempa