Αρχική > Featured > Ο αλγόριθμος Genius μάς χαρίζει την απόλυτη μάσκαρα-σύμμαχο των γυναικών

Ο αλγόριθμος Genius μάς χαρίζει την απόλυτη μάσκαρα-σύμμαχο των γυναικών

H Avon χρησιμοποίησε ένα ιδιοφυή αλγόρυθμο και αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε μια μοναδική μάσκαρα, «απαντώντας» στις πραγματικές ανάγκες των γυναικών.

Η Avon παρουσιάζει την True 5-in-1 Lash Genius Mascara και απαντά σε όλα όσα ψάχνει η σύγχρονη γυναίκα από το αγαπημένο της προϊόν.

Βλέμμα που μαγνητίζει

Πλούσιος όγκος, εντυπωσιακό μήκος, ανόρθωση και ακριβής διαχωρισμός των βλεφαρίδων, καθώς και έντονο μαύρο χρώμα, είναι όλα όσα αναζητούν οι γυναίκες, για να αναδείξουν το βλέμμα τους, με το μακιγιάζ.

Για την δημιουργία της συγκεκριμένης μάσκαρα, η Avon, για πρώτη φορά, αξιοποίησε την τεχνολογία και χρησιμοποίησε τον αλγόριθμο Genius, ένα αποκλειστικό εργαλείο μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης, που αναζήτησε, διάβασε και αξιολόγησε περισσότερα από 1 εκατομμύριο σχόλια καταναλωτών στα Social Media, προκειμένου να εντοπίσει όλα όσα αναζητούν από μία μάσκαρα, ώστε να δημιουργήσει ένα προϊόν το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις επιθυμίες τους.

Η True 5-in-1 Lash Genius μάσκαρα χάρη στο βουρτσάκι υψηλής τεχνολογίας, πολλαπλών δράσεων και την ξεχωριστή σύσταση της φόρμουλάς της, για βαθύ μαύρο χρώμα, υπόσχεται ιδανικό αποτέλεσμα.

Ταυτόχρονα, οι μικρότερες τρίχες από το βουρτσάκι αναδεικνύουν ιδανικά τις βλεφαρίδες από την ρίζα μέχρι το τελείωμά τους, αποδίδοντας μια πολυδιάστατη ένταση, με όγκο, μήκος και εξαιρετικό διαχωρισμό.

Ευκολία στη χρήση

Η True 5-in-1 Lash Genius είναι εύκολη στην χρήση, καθώς δεν αφήνει υπολείμματα, είναι αδιάβροχη στο νερό, ανθεκτική στην θερμότητα και την υγρασία, ενώ υπόσχεται να δώσει τέλος στον συνεχή έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.