Αρχική > Celebrities > Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνει μπαμπάς – Έγκυος η Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνει μπαμπάς – Έγκυος η Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realnews» η Λένα Δροσάκη είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος», που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, όμως στη συνέχεια ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος, με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τελικά τον ρόλο της «Νύφης».

Οι δύο ηθοποιοί μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση, αφού προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας. Την ήξερα σαν ηθοποιό, αλλά δεν την γνώριζα προσωπικά. Την είχα δει μία φορά στο θέατρο. Είχα πει ότι είναι πολύ όμορφη. Είμαστε μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που τη γνώρισα. Πορευόμαστε μαζί και αυτό τα λέει όλα. Αφήνω αυτό που ζω να το γευτώ, να το απολαύσω και να το ζήσω. Δεν κρύβομαι», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός.