Αρχική > Τι Νέα; > Νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος- Τον εξέτασε ο ίδιος ο Τσιόδρας

Νοσηλεύεται με κορωνοϊό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος- Τον εξέτασε ο ίδιος ο Τσιόδρας

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός , ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Ο 82χρονος Αρχιεπίσκοπος έχει εκδηλώσει ήπια συμπτώματα και είναι σε καλή κατάσταση.

Ο ίδιος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς όλους για τήρηση των μέτρων: «Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Στο protothema διαβάζουμε πως υπεβλήθη σε μοριακό τεστ τη Δευτέρα, το οποίο και βρέθηκε θετικό, ενώ την περίθαλψή του έχει αναλάβει η Αναστασία Κοτανίδου και χθες για προληπτικούς λόγους τον επισκέφθηκε και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται και ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος.