Αρχική > Featured > Νόμιζε ότι τα πρησμένα του δάχτυλα οφείλονταν στη γυμναστική αλλά τελικά είχε κορωνοϊό (εικόνες)

Νόμιζε ότι τα πρησμένα του δάχτυλα οφείλονταν στη γυμναστική αλλά τελικά είχε κορωνοϊό (εικόνες)

Ο 24χρονος Alejandro Diez πίστευε αρχικά ότι τα πρησμένα δάχτυλα των ποδιών του ήταν αποτέλεσμα της γυμναστικής που έκανε στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Ο νεαρός είπε ότι τα πόδια του άρχισαν να πρήζονται και είχε αυξημένη κόπωση, αφότου διαπίστωσε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊο.

«Όλα ξεκίνησαν στις 5 Απριλίου, όταν παρατήρησα τις πρώτες μικρές φουσκάλες». Τρεις μέρες αργότερα, ο Alejandro επισκέφτηκε το φαρμακείο για το πρόβλημά του και από εκεί τον παρέπεμψαν στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός, ο οποίος υπέφερε επίσης από πονοκεφάλους, σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώστηκε με covid-19 στο νοσοκομείο.

«Η ανάρρωσή μου ήταν αργή και δεν είδα καμία βελτίωση για πολύ καιρό. Ωστόσο, οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν φυσιολογικό και ότι προχωρούσα σωστά».

Ο Alejandro που μπήκε σε απομόνωση, ανέφερε επίσης ότι τα πόδια του πονούσαν πολύ και αντιμετώπιζε προβλήματα ακόμα και στο περπάτημα.

Τελικά, το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε στις 13 Μαΐου βγήκε αρνητικό: «Μου έχουν πει ότι μπορώ να ζήσω μια φυσιολογική ζωή. Ωστόσο, κάθε φορά που βγαίνω έξω πρέπει να φοράω μάσκα και γάντια για να αποφύγω τυχόν περαιτέρω προβλήματα».

Όπως διαβάζουμε στη Daily Mirror, αρκετοί ειδικοί από τις ΗΠΑ επιβεβαιώνουν ότι τα πρησμένα δάχτυλα μπορεί να είναι ένα πρώιμο σύμπτωμα του κορωνοϊού. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Πανεπιστημίου Johns Hopkins, η Ισπανία έχει καταγράψει 230.698 κρούσματα κορωνοϊού και 27.563 θανάτους.