Αρχική > Cinema > Νέες Ταινίες: Ένας μυστικός κήπος και ο Τζουντ Λο στη… Φωλιά
%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%ae%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf0

Νέες Ταινίες: Ένας μυστικός κήπος και ο Τζουντ Λο στη… Φωλιά

Ενδιαφέρουσα η νέα κινηματογραφική εβδομάδα με τον Τζουντ Λο να πρωταγωνιστεί σε ένα ατμοσφαιρικό δράμα με φόντο τη θατσερική Αγγλία, ενώ η Νούπι Ραπάσε βρίσκει τη λύτρωση μέσα από μια σκληρή περιπέτεια εκδίκησης στο «Μυστικό μας».

H φωλια (The nest)

Ένας χαρισματικός επιχειρηματίας μετακομίζει οικογενειακώς στην Αγγλία με την ελπίδα να επωφεληθεί από τη γενικότερη άνθιση στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’80. Καθώς η σύζυγός του δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και η υπόσχεση για μια νέα αρχή σιγά σιγά ναυαγεί, το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με καλά κρυμμένες και δύσκολες αλήθειες. Ο Σον Ντέρκιν μετά από το συγκλονιστικό «Μάρθα Μάρσι Μέι Μαρλίν» επιστρέφει επιτέλους στα κινηματογραφικά σετ με ένα οικογενειακό δράμα, που θα εκτιμούσε ιδιαιτέρως ο Άρθουρ Μίλερ.

Σκηνοθεσία: Σον Ντέρκιν

Παίζουν: Τζουντ Λο, Κάρι Κουν, Ούνα Ρος, Τσάρλι Σότγουελ

Το Μυστικό μας

Στην Αμερική, μετά από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μία γυναίκα έχοντας αποφασίσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της στα προάστια μαζί με τον σύζυγό της , θα βρεθεί ξανά μπροστά στον εφιάλτη που έζησε τότε εξαιτίας της οικογένειας που μετακομίζει στο γειτονικό σπίτι.

Σκηνοθεσία: Γιούβαλ Αντλερ

Παίζουν: Τζόελ Κίναμαν, Νούμι Ραπάσε, Κρις Μέσινα

Ο Μυστικός Κήπος

H δεκάχρονη Μέρι Λένοξ, γεννημένη στην Ινδία από πλούσιους Βρετανούς γονείς που ωστόσο ποτέ δεν την αγάπησαν πραγματικά, μετακομίζει στην Αγγλία για να ζήσει με τον θείο της σε ένα κάστρο που βρίσκεται στα δάση του Γιορκσάιρ. Εκεί αρχίζει να ανακαλύπτει διάφορα μυστικά της οικογένειας, ιδίως μετά από τη συνάντησή της με τον βαριά άρρωστο ξάδερφό της Κόλιν, που ζει σε ένα καλά κρυμμένο από τον υπόλοιπο κόσμο σημείο του σπιτιού.

Το αγαπημένο βιβλίο της Φράνσις Χόντσον Μπάρνετ μεταφέρεται για ακόμα μια φορά στη μεγάλη οθόνη από τον Μαρκ Μάντεν.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Μάντεν

Παίζουν: Ντίξι Έγκεριξ, Κόλιν Φερθ, Τζούλι Γουόλτερς, Ίνταν Χέιχερστ

Θα έρθει η φωτιά

Όταν ο Αμαδόρ βγαίνει από τη φυλακή, έχοντας εκτίσει ποινή για εμπρησμό, κανείς δεν είναι εκεί για να τον προϋπαντήσει. Θα επιστρέψει στο πατρικό του, σε ένα μικρό χωριό στα βουνά της Γαλικίας, όπου η καθημερινή ζωή με την ηλικιωμένη μητέρα του είναι γεμάτη δυσκολίες και στερήσεις. Όπως υπονοείται και στον τίτλο, η φωτιά θα έρθει, ως σκοτεινή αυτοεκπληρούμενη προφητεία, για να πυροδοτήσει μια αναπόδραστη τραγωδία.

Σκηνοθεσία: Όλιβερ Λάσε

Παίζουν: Αμαδόρ Άριας, Μπενεντίκτα Σαντσές

%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%ae%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf0 %ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%ae%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf2

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του %ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%af%ce%b5%cf%82-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%bc%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%ae%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf4