Το infowoman πήγε στα σούπερ μάρκετ και δεν «είδε» άδεια ράφια

το-infowoman-πήγε-στα-σούπερ-μάρκετ-και-δεν-εί

Τις τελευταίες ώρες γίνεται έντονος λόγος για άδεια ράφια σούπερ μάρκετ και για έλλειψη συγκεκριμένων αγαθών. Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, αναφέρει πως δεν υπάρχει λόγος οι καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές τροφίμων πέραν από τις συνηθισμένες. Η αγορά έχει επάρκεια, τροφοδοτείται κανονικά, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Διαβεβαιώνουμε τους καταναλωτές, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης, ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιούν αγορές τροφίμων πέραν από τις συνήθεις. Η αγορά έχει επάρκεια, τροφοδοτείται κανονικά, εργαζόμαστε στο υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων με όλους τους κλάδους για να διασφαλίσουμε την ομαλότητα».

Η αλήθεια είναι πως στο δικό μας επιτόπιο ρεπορτάζ σε κεντρικά σούπερ μάρκετ της Αθήνας, άδεια ράφια είδαμε μόνο στα αντισηπτικά. Εκεί ναι, δεν υπήρχε τίποτα απολύτως!

Σε όλα τα άλλα ωστόσο, υπήρχε αφθονία. Ακόμη και στα χαρτιά υγείας, ακόμη και στα μακαρόνια. Υπήρχαν δε και πολλοί υπάλληλοι με καρότσια που ήταν γεμάτα με πράγματα, έτοιμοι να γεμίσουν ράφια. 

Συνεπώς, δε χρειάζεται πανικός. Ναι, μπορεί προς στιγμήν να υπάρξουν και άδεια ράφια σε κάποια προϊόντα, ωστόσο η αγορά έχει επάρκεια. Ας ακολουθήσουμε με ψυχραιμία τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Το να συνωστιζόμαστε στα σούπερ μάρκετ μόνο κακό μπορεί να αποβεί για την υγεία μας.

Σχετικά Άρθρα
Πόσα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα 26/11 ο ΕΟΔΥ
Πόσα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα 26/11 ο ΕΟΔΥ
Έκτακτο: Αναστολή ταξιδιών από Ν. Αφρική
Έκτακτο: Αναστολή ταξιδιών από Ν. Αφρική
Παγκόσμια ανησυχία για τη Μετάλλαξη της Μποτσουάνα - «Κρύβει» 32 παραλλαγές
Παγκόσμια ανησυχία για τη Μετάλλαξη της Μποτσουάνα – Γιατί θεωρείται πιο μεταδοτική
%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b8%ce%b50
Του Αγίου Στυλιανού σήμερα – Γιατί θεωρείται ο προστάτης των παιδιών;
Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών - Το μήνυμα του Πρύτανη του ΕΚΠΑ
Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών – Το μήνυμα του Πρύτανη του ΕΚΠΑ
Πόσα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ
Πόσα νέα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του