Την σκότωσε γιατί τον απέρριψε; – Σοκάρει η δολοφονία 47χρονης μητέρας στο Ρέθυμνο

την-σκότωσε-γιατί-τον-απέρριψε-σοκάρ

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο μετά τη νέα γυναικοκτονία μέσα σε μικρό διάστημα. 47χρονη μητέρα 2 μικρών παιδιών στο Ρέθυμνο πυροβολήθηκε θανάσιμα από 49χρονο άνδρα στο μαγαζί της στο Πάνορμο. Μάλιστα, οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το απόγευμα της Κυριακής που έγινε η δολοφονία, σοκάρουν.

Ο 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονη μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το Creta24.gr, o δράστης φέρεται να σκότωσε την 47χρονη στο Ρέθυμνο γιατί τον απέρριψε ερωτικά, χωρίς βέβαια κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται επίσημα.

Δράστης και θύμα διατηρούσαν επιχειρήσεις στην περιοχή του Πάνορμου. Μάλιστα, επιχειρηματίες της περιοχής που γνώριζαν και τους δύο αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δύο τους να διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Την πυροβόλησε πισώπλατα

Η 47χρονη γυναίκα ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών παιδιών και με την οικογένεια της έμεναν στο Ρουμελή Μυλοποτάμου. Στο Πάνορμο διατηρούσε μαγαζί, ενώ ο δράστης – ο οποίος επίσης είναι παντρεμένος και με τρία παιδιά – έχει διπλανή ταβέρνα.

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν ο 49χρονος επισκέφτηκε την επιχείρηση της 47χρονης και με κυνηγετική καραμπίνα την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο της.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Αμέσως μετά τον εντοπισμό του ο 49χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο. Η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Διαβάστε επίσης

Γυναικοκτονία: Η λέξη που ενοχλεί έφτασε η στιγμή να ληφθεί υπόψη πολύ σοβαρά

Κατερίνα Ιωαννίδου: «Κακοποιήθηκα, έφτασα κοντά στον θάνατο» – Η συγκλονιστική ιστορία της εθελόντριας που έγινε viral

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας: “Πήγε να με πυροβολήσει, να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια, να με πνίξει”

Σχετικά Άρθρα
Σοκαριστικό τροχαίο για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη - Τι λάθος έκανε
Σοκαριστικό τροχαίο για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη – Τι λάθος έκανε
Εαρινή Ισημερία: Επίσημα ξεκινά η Άνοιξη σήμερα στις 12:29!
Εαρινή Ισημερία: Επίσημα ξεκινά η Άνοιξη σήμερα το βράδυ!
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος μισθός - Πότε θα γίνει η αύξηση
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Πότε θα γίνει η αύξηση
Γεωργία Μπίκα: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή της για την υπόθεση βιασμού
Γεωργία Μπίκα: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή της για την υπόθεση βιασμού
Τέμπη: Μεγάλη μάχη δίνουν στη ΜΕΘ τρεις τραυματίες - Τα νέα για την υγεία τους
Τέμπη: Μεγάλη μάχη δίνουν στη ΜΕΘ τρεις τραυματίες – Τα νέα για την υγεία τους
Τέμπη: "Παγίδα οι αποζημιώσεις για τα θύματα" λένε οι δικηγόροι των οικογενειών
Τέμπη: “Παγίδα οι αποζημιώσεις για τα θύματα” λένε οι δικηγόροι των οικογενειών – Ξεσπάνε οι συγγενείς

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του