Σημαντική διάκριση της AbbVie στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

σημαντική-διάκριση-της-abbvie-στις-20-πιο-αξι

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, έλαβε σημαντική διάκριση στην έρευνα για την εταιρική φήμη MOST ADMIRED COMPANIES 2022, την οποία διοργανώνει τα τελευταία οκτώ χρόνια το FORTUNE στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την KPMG. Φέτος, η AbbVie αναδείχθηκε 11η ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη διάκριση επιβραβεύει την επιχειρηματική πρακτική και ηθική της AbbVie η οποία εδράζεται στην αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή της στην επιστήμη και στην καινοτομία, με κύριο μέλημα τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων και της κοινωνίας.

Στην AbbVie αξιοποιούν την επιστημονική αριστεία, καινοτομούμε με ακεραιότητα και καλλιεργούμε συνθήκες προόδου στην ιατρική και φαρμακευτική επιστήμη μέσω συνεχούς έρευνας και πραγματοποίησης κλινικών μελετών, μετουσιώνοντας τις ιδέες μας σε αποτελεσματικές θεραπείες.

Συγχρόνως, για την AbbVie αποτελούν προτεραιότητα ο σεβασμός σε κάθε άνθρωπο, η συμπεριληπτικότητα, η ανθεκτικότητα και η σύνθεση απόψεων ως απαραίτητη συνθήκη για την πρόοδο και τη διάρκεια της εταιρείας στον χρόνο.

Η δέσμευση της AbbVie

Ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie, τονίζει ότι η δεύτερη συνεχής επιβράβευση στην έρευνα FORTUNE MAC 2022, εδραιώνει την AbbVie ως έναν σύγχρονο και θετικό πόλο που αναλαμβάνει την ευθύνη να συνδράμει ως υπεύθυνος πολίτης και να συμβάλλει σε καίρια θέματα που απασχολούν την κοινωνία, θέτοντας θετικά πρότυπα για το κοινό καλό των ανθρώπων, της κοινωνίας και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Και πρόσθεσε ότι: «Νιώθουμε υπερήφανοι και, κυρίως, ευθύνη που η επιχειρηματική μας πρακτική και ηθική επιβραβεύονται από την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα, με την ανάδειξή μας στις πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Δεσμευόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών, ώστε κάθε μας βήμα να ανοίγει δρόμους, ώστε όλοι οι άνθρωποι να έχουν πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες για να ζήσουν τη ζωή τους όπως την ονειρεύονται και την αξίζουν. Για εμάς το μέλλον είναι ήδη εδώ και ως μία εταιρεία με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό ανταποδίδουμε στην κοινωνία με γενναιοδωρία και υπευθυνότητα, αποτελώντας ελπίδα, ώστε οι επόμενες γενιές να απολαύσουν πιο ευημερούσες κοινωνίες».

Σχετικά Άρθρα
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες για το επόμενο τριήμερο
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες για το επόμενο τριήμερο
Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό
Κινδυνεύει να χάσει την όρασή της η γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό
Συναγερμός για την εξαφάνιση 32χρονης - Αγνοείται από τις 3 Αυγούστου
Θρίλερ με την εξαφάνιση 32χρονης από το Μεταξουργείο – Μπορείτε να βοηθήσετε;
Σοκ στη Μεσσήνη: 49χρονη δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό
Σοκ στη Μεσσήνη: 49χρονη δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της
26χρονη από Βόλο: "Μην τον πιστεύετε, θα το ξανακάνει, να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για εμένα"
26χρονη από Βόλο: “Μην τον πιστεύετε, θα το ξανακάνει, να ξέρετε ότι σύντομα θα κάνετε ρεπορτάζ για εμένα”
Λεγρανά: Αγνοούνται δύο κολυμβητές -Συναγερμός στο Λιμενικό για τον εντοπισμό τους
Λεγρανά: Αγνοούνται δύο κολυμβητές -Συναγερμός στο Λιμενικό για τον εντοπισμό τους

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του