Τι Νέα;

Ρεσιτάλ θεατρινισμού από τον Αναγνωστόπουλο: “Εκατό φορές να γύριζα πίσω τον χρόνο, εκατό φορές θα διάλεγα την Καρολάιν”

Ακριβώς έναν χρόνο μετά τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στα Γλυκά Νερά και δίπλα στο μωρό παιδί τους, ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (11/5) η απολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης 20χρονης κοπέλας, ο κατηγορούμενος είχε δείξει ποια τακτική θα ακολουθήσει και όπως έκανε επί έναν μήνα μετά τη δολοφονία, έτσι και τώρα, συνεχίζει να έχει μια στάση – ρεσιτάλ θεατρινισμού.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, χρησιμοποίησε πολλές φορές χρόνο ενεστώτα για την Καρολάιν, με την πρόεδρο να τον επαναφέρει, ενώ η αφήγησή του είναι λες και περιγράφει… μυθιστόρημα. Μάλιστα, κάποιες ατάκες του, σε κάνουν να σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Ειδικά, εκείνη που είπε πως “Εκατό φορές να γύριζα πίσω τον χρόνο, εκατό φορές θα διάλεγα την Καρολάιν”.

Η περιγραφή του για τη σχέση τους

Για το πώς έγινε η γνωριμία τους, είπε: «Δεν έχει ενδιαφέρον τι έκανα στην καριέρα μου. Η ζωή μου άλλαξε το 2017 όταν το Πάσχα πέρασα στην Αλόνησσο και ήταν η πρώτη φορά που είδα την Καρολάιν. Συνάντησα το πιο υπέροχο πλάσμα που είδα στη ζωή μου, μαζί με την κόρη μας. Τη γνώρισα ας το πούμε σε μια παρέα στη διάρκεια των εορτών. Ήταν ένας άνθρωπος που δε χόρταινες να είσαι μαζί της. Είχε μια προσωπικότητα που με έκανε να παραβλέπω τη διαφορά ηλικίας. Ξέραμε και οι δυο ότι αυτό που είχαμε δεν ήταν για μια εβδομάδα. Έπρεπε να σκεφτώ τι θα γίνει. Περάσαμε μαζί το καλοκαίρι και ήρθε ο Σεπτέμβριος και μετά ήταν αυτονόητο και για τους δυο ότι θα μείνουμε μαζί, ανεξαρτήτως ηλικίας, με εκείνη να μένει σε ένα νησί δυσπρόσιτο».

Πρόεδρος: Υπήρξε κάτι προβληματικό στην αρχή;

Μπάμπης: Τα πλην του χαρακτήρα της ήταν αμελητέα και ένα κομμάτι τους ήταν της εφηβείας. Είχε την εφηβική αφέλεια που είχε οποιοσδήποτε. Ήξερα ότι θα ωριμάσει. Αν και ώριμη για την ηλικία της, ήταν στη διαδικασία ωρίμανσης. Άξιζε για εμένα να προσπαθήσω στο 100%.

Εκατό φορές να γύριζα πίσω το χρόνο, εκατό φορές θα διάλεγα την Καρολάιν

Και συνέχισε: «Εγώ θα σας πω όσα συνέβησαν αυτά τα 4 χρόνια και εσείς βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Από το φθινόπωρο του 2017 πήγαινα συνεχώς στο νησί, νοίκιαζα ακόμα και φουσκωτό για να πηγαίνω προκειμένου να μη περνάει παραπάνω από εβδομάδα που δε θα τη δω. Σε κάθε ευκαιρία πήγαινα στο νησί. Το Πάσχα εκείνης της χρονιάς είχαμε κανονίσει ένα μεγάλο ταξίδι στις Φιλιππίνες όπου γνώρισα και την υπόλοιπη οικογένεια της. Ένα από τα θετικά που είχε η Κάρολαιν, ήταν η μητέρα της. Η ίδια μου ζήτησε να τη γνωρίσω. Μου είπε «δε μπορώ να λέω ψέμματα, αν μου πει κάτι για την ηλικία, θα της πω να σε γνωρίσει». Στις 20 ημέρες στις Φιλιππίνες ήταν ένα όνειρο. Ήταν άνθρωποι με ήθος και αρχές. Όλα έβγαλαν νόημα. Έβλεπα το λόγο που η Καρολάιν ήταν αυτή που ήταν. Είχε μεγαλώσει σε οικογένεια με αρχές, με ήθος», περιέγραψε.

Μπάμπης: Μετά από αυτό ήμουν σίγουρος για αυτό που είχα νιώσει από την αρχή. Εκατό φορές να γύριζα πίσω το χρόνο, εκατό φορές θα διάλεγα την Καρολάιν.

Πρόεδρος: Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείτε να το κάνετε όμως.

Μπάμπης: Αυτό είναι το πρόβλημα ναι.

Ο γάμος στην Πορτογαλία

Συνεχίζοντας να περιγράφει την σχέση τους, ανάφερε πως «τέσσερα χρόνια με την Καρολάιν δεν άκουσα το όνομα μου. Πάντα με έλεγε αγάπη μου ή μικρέ. Ακόμα και όταν τσακωνόμαστε θα έλεγε «γιατί το έκανες αυτό αγάπη μου; Ποτέ Μπάμπη».

Ο κατηγορούμενος εξιστόρησε και πως αποφάσισαν να παντρευτούν μακριά από τις οικογένειες του στην Πορτογαλία.

«Η Κάρολαιν ήθελε να παντρευτεί στην παραλία. Καταλήξαμε ότι θα κάνουμε ένα ρομαντικό ταξίδι και θα παντρευτούμε. Ξέρω ότι είναι νωρίς και δεν μπορώ να σας πείσω για το πως ήμασταν. Πως πήρα την απόφαση στα 18 της χρόνια να την παντρευτώ. Ακόμα και τώρα επειδή πονάει παρά πολύ, αν σταματούσε ο χρόνος στις 10 Μαΐου, πάλι το ότι παντρευτήκαμε εκείνη τη περίοδο κι ας ήταν νωρίς, το πόσο χαρούμενη την έκανα, πόσο ευτυχισμένη ήμασταν, το αγαπήσαμε σαν ιδέα να παντρευτούμε».

Ο 33χρονος επέμεινε στο να περιγράψει λεπτομέρειες για το γάμο προκειμένου να περιγράψει ότι όλα ήταν ευθύνη της Κάρολαιν, που παρά το νεαρό της ηλικίας της τα έφερε εις πέρας με φοβερή υπευθυνότητα. Σε ερώτηση της προέδρου αν ο γάμος έγινε για να αποφευχθεί το να το μάθουν οι γονείς, εκείνος υποστήριξε πως ήταν απλώς το όνειρο τους. «Το πλάνο μας ήταν να γυρίσουμε στη Αθήνα και να κάνουμε το πάρτι, τη δεξίωση. Για να μπορούν να έρθουν όλοι και να χαρούν μαζί μας».

Πρόεδρος: Η σχέση αυτή δεν υπήρξε προβληματική;

Μπάμπης: Υπήρξε αλλά είναι υποκειμενική λέξη. Μπορεί κάποιος που θα τα ακούσει να τα χαρακτηρίσει ως προβλήματα, αλλά για εμένα δεν ήταν.

Η αποβολή της Καρολάιν και τα κλάματα του Αναγνωστόπουλου

Αναφερόμενος στην πρώτη εγκυμοσύνη της Κάρολαιν, υποστήριξε πως δεν ήταν προγραμματισμένο. «Θέλαμε να κάνουμε αλλά πράγματα. Ήμασταν μεταξύ πάρτι και ευτυχίας από το γάμο μας. Δεν υπήρχε όμως μεταξύ μας η συζήτηση ώστε να τερματιστεί η εγκυμοσύνη. Το συζητήσαμε παρά πολύ. Το είχε μέσα της. Οι συζητήσεις ήταν για το πως όλα τα πράγματα που ονειρευόμασταν, για το μέλλον της, τα ταξίδια μας, ότι δε θα χαλάσουν. Ο στόχος των συζητήσεων ήταν πως θα εντάξουμε το παιδί στα όνειρα μας, ώστε μα έρθει και να τα ομορφύνει κι άλλο», περιέγραψε.

Σχετικά με την αποβολή της Κάρολαιν, με κλάματα ο κατηγορούμενος είπε «αυτό που μας συνέβη εκείνο το απόγευμα και δε συνέβη στο σώμα μου με γονάτισε. Μας γονάτισε. Μας διέλυσε. Όποιος και να μου το περιέγραφε πριν δε θα το πίστευα. Η Καρολάιν και πάλι ήταν εκεί για εμένα. Επιβεβαιώθηκε η ποιότητα αυτού του ανθρώπου. Το Σάββατο το βράδυ απέβαλλε στην κρεβατοκάμαρα μας. Τον σποράκο τον χάσαμε στο σπίτι και το είδαμε. Τον βάλαμε σε ένα κουτάκι, ήταν παιδάκι, δεν ήταν έμβρυο και πήγαμε στον Υμηττό».

Διαβάστε επίσης

Απολογία Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: “Με ενδιαφέρει μόνο ότι δεν θα ξαναδώ την Καρολάιν”

Απίστευτο: Αν διένυες τον χρόνο που σκρολάρεις καθημερινά στα social media, μέσα σε 20 μέρες θα έφτανες μέχρι την κορυφή του Έβερεστ

Καβάλα: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο

infowoman team

Recent Posts

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

22 λεπτά ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

2 ώρες ago

Ο Χρήστος Λιακόπουλος στο Infowoman: «Ο μεγαλύτερος δυνάστης μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Αποτελεί μία από τις παραστάσεις που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και για αυτό…

2 ώρες ago

Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου: Στην LP Clinic χτυπάει η καρδιά των μεταμοσχεύσεων μαλλιών!

Ο Δερματολόγος και ιδρυτής της LP Clinic με έδρα τη Γλυφάδα, Δρ. Λευτέρης Παπανικολάου, σε…

2 ώρες ago

Προκαλεί ο ιός των κονδυλωμάτων πρόβλημα στην καρδιά;

Η λοίμωξη από τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV), αυτός δηλαδή που προκαλεί τα κονδυλώματα,…

2 ώρες ago

Μαίρη Χρονοπούλου: «Το νυχτικό που φορούσε όταν τραυματίστηκε δεν βρέθηκε ποτέ»

Στα «σκοτεινά» σημεία που υπάρχουν σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου αναφέρθηκε το…

4 ώρες ago