Πολλά τα κενά στην υπόθεση του ταξιτζή και του ηθοποιού – Έφαγαν μαζί σε ταχυφαγείο στο Μοναστηράκι

πολλά-τα-κενά-στην-υπόθεση-του-ταξιτζή

Πολλά τα κενά στην υπόθεση βιασμού του οδηγού ταξί και οι περιγραφές σοκάρουν. Βέβαια, κανείς δεν είναι προς το παρόν σε θέση να εξηγήσει τι συνέβη με ακρίβεια. Παρ’ όλα αυτά, χθες προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή βίντεο που δείχνει τους δυο άνδρες, τον οδηγό και τον ηθοποιό, να τρώνε σε ταχυφαγείο στο Μοναστηράκι.

Το βίντεο προβλήθηκε από την εκπομπή Μαζί σου του ΣΚΑΪ και υποτίθεται ότι δείχνει τους δυο να τρώνε στο ταχυφαγείο που αποτέλεσε το δεύτερο σταθμό της διαδρομής τους. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ό οδηγός ταξί, ο ηθοποιός τότε τού ζήτησε τα κλειδιά του ταξί για να πάρει δήθεν τα τσιγάρα του και τού έριξε ναρκωτικό στον καφέ με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο άνθρωπος που τους είδε εκεί και τους σέρβιρε, μιλώντας στην εκπομπή, αποκάλυψε πώς ο οδηγός ταξί είχε πάει εκεί και άλλες φορές. «Μπήκε ο ένας τουαλέτα, μπήκε και ο άλλος… Πολύ άνετοι μου φάνηκαν και οι δύο. Δεν μου φάνηκε να είχαν κάνει κάποια χρήση. Πλήρωσε με κάρτα ο ηθοποιός…», είπε χαρακτηριστικά.

Οι καταθέσεις τους για τη στάση στο Μοναστηράκι

Ηθοποιός

«Από εκεί και πέρα πήγαμε από το (…) δίπλα από το θέατρο Αποθήκη, που είναι στη Σαρρή στο Μοναστηράκι, γιατί πείναγα επειδή όπως σας είπα ήμουν όλη τη μέρα στον δρόμο και μόλις βλέπει το μαγαζί αυτό δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι, όπως είπε ο κύριος, απλώς με το που είδε το σαντουιτσάδικο λέει «α, ωραία να πάω να ουρήσω», ας πούμε. Το είδε ως αφορμή να βγει να ουρήσει ο ταξιτζής.

Στο βίντεο, ο άντρας με το κόκκινο μπουφάν είναι ο ηθοποιός και ο άντρας με το μαύρο ο οδηγός ταξί.

Εγώ έφαγα, αυτός κατέβηκε για να ουρήσει, αρχικά. Βγαίνοντας αυτός, εγώ είχα ήδη παραγγείλει το σάντουιτς το δικό μου, άρχισε και κοίταγε εάν ήθελε να φάει κάτι και τα λοιπά και μετά παρήγγειλε και αυτός. Αργούσε το παιδί να τα φτιάξει και γυρνάω και του κάνω «πετάγομαι μια μέχρι το ταξί σου είναι ανοικτό;» στον συνοδηγό που είχα την τσάντα μου να πάρω μια τα τσιγάρα μου γιατί βαριέμαι να περιμένω μέχρι να φτιάξει ο άλλος το σάντουιτς ας πούμε. Πάω, δεν βρίσκω τα τσιγάρα μου εν πάση περιπτώσει, επιστρέφω του λέω δεν τα βρήκα, ήταν χάλια η τσάντα μου, εννοώ ακατάστατη, αυτό εννοώ.

Από εκεί και πέρα, όταν η στιγμή να πληρώσουμε, έψαχνε αυτός, έβγαζε κάτι χοντρά κι αυτά, έδωσα εγώ την κάρτα που είχα πάνω μου και του λέω τα βρίσκουμε με τη διαδρομή. Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι. Είδαμε το σαντουιτσάδικο, κατέβηκα να φάω, κατέβηκε να κατουρήσει, πολύ απλά μετά βγήκε, παρήγγειλε, έψαχνε δεν είχε ψιλά και του λέω ας το πέρασε τα, φίλε, από την κάρτα του παιδιού γιατί είμαστε εδώ πόσο κανένα τέταρτο εκεί πέρα. Λέω του παιδιού πέρνα τα από την κάρτα μου και του λέω μετά του οδηγού ας τα, τα βρίσκουμε από την διαδρομή. ΟΚ, ΟΚ. Δεν προσφέρθηκα να τον κεράσω κάτι, αυτό έχει μεγάλη διαφορά.

Προφανώς (φάγαμε μαζί), πώς θα τα φάμε χώρια. Εγώ συνέχισα, βέβαια, επειδή δεν οδηγούσα αυτός ήταν ο οδηγός, κάτσαμε και τα έφαγε εκεί αυτός. Είχαμε κλειστό το ταξίμετρο. Προφανώς όσο και να με χρέωνε κάτι που είχε να κάνει με όλα αυτά, δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω να περιμένω να φάει οτιδήποτε, δεν θα τα πλήρωνα», είπε ο ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Ερωτηθείς για τον ισχυρισμό του ταξιτζή ότι κάτι του έριξε στον καφέ, ο κ. Καρκάς δηλώνει: «Αυτός ισχυρίζεται ότι αυτό το έκανα στο σαντουιτσάδικο, όταν πήγα να πάρω τα τσιγάρα μου από το αμάξι, που τελικά δεν τα βρήκα. Σε αυτό το σημείο ισχυρίζεται ότι του έριξα το οτιδήποτε μες στον καφέ. Σπρέι δεν είχα επάνω μου.

Οδηγός Ταξί

«Με οδήγησε στο Μοναστηράκι στο μαγαζί με την επωνυμία «…». Εκεί εξήλθαμε του οχήματός μου γιατί μου πρότεινε να με κεράσει ένα σάντουιτς. Κάποια στιγμή που είπε να ανοίξω το αυτοκίνητο για να πάρει τα τσιγάρα του πράγμα που έκανα. Οταν ξαναμπήκαμε στο ταξί υπήρχε μια έντονη δυσοσμία την οποία όταν εισέπνευσα ένιωσα να ζαλίζομαι και να είμαι υπερβολικά εξαντλημένος. Ηπια τον καφέ μου για να βοηθηθώ και ξεκινήσαμε πηγαίνοντας προς το Γκάζι. Στη διαδρομή άρχισα να νιώθω έξαψη και μια έντονη ερωτική επιθυμία. Επίσης ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αρνηθώ τίποτα από αυτά που έλεγε», αναφέρει στην κατάθεσή του ο ταξιτζής.

Αντικρουόμενες καταθέσεις

Από τις καταθέσεις ηθοποιού και οδηγού ταξί προκύπτουν διαφορετικές διαδρομές το μοιραίο βράδυ.

Ο ηθοποιός κάνει λόγο για μία μεγάλη διαδρομή με πολλές στάσεις κατά την οποία ο ίδιος και ο οδηγός είχαν μία συζήτηση «χαλαρή, φιλική, αλλά όχι ερωτική».

Αναφέρει ότι έκαναν μία στάση στην Ομόνοια για ψώνια σε κατάστημα ρούχων και sex shop, μία στάση στο Μοναστηράκι για φαγητό και μία στην περιοχή της Αγίας Άννας.

«Στα πλαίσια της συζήτησής μας αναφερθήκαμε στις σεξουαλικές μας προτιμήσεις και στις εμπειρίες μας και εκείνος μου ανέφερε ότι είχε συνευρεθεί και με άνδρες και με γυναίκες, ακόμα και ταυτόχρονα. Όταν τελειώσαμε το φαγητό, ξαναμπήκαμε στο ταξί και τον ρώτησα αν είχε ακουστά την περιοχή της Αγίας Άννας και αν ξέρει τι γίνεται εκεί. Εκείνος μου απάντησε αρνητικά και από κοινού αποφασίσαμε να πάμε εκεί.

Στη διαδρομή η κουβέντα μας συνέχισε να είναι φιλική και ήρεμη, ήμασταν και οι δύο νηφάλιοι. Όταν φτάσαμε στην περιοχή της Αγίας Άννας κάτσαμε για κανένα δεκάλεπτο και συζητούσαμε μέσα στο ταξί και μετά κατεβήκαμε και οι δύο απ΄το ταξί. Πήγαμε στο δασάκι που βρίσκεται εκεί, εγώ χαιρέτισα κάποια άτομα και πιάσαμε κουβέντα. Σ’ αυτό το χρόνο ο οδηγός του ταξί ήταν δίπλα μου στα δύο – τρία μέτρα», περιγράφει ο ηθοποιός.

Τι λέει ο οδηγός ταξί για το περιστατικό

Από την μεριά του, ο ταξιτζής αναφέρει: «Ο δράστης με οδήγησε στη Γεωπονική Σχολή, σε ένα σημείο απομακρυσμένο και ερημικό, όπου υπήρχαν μόνο παρκαρισμένες νταλίκες και εγκαταλελειμμένα κτίρια.

Ο δράστης με έπιασε από το σβέρκο και ένιωσα πάλι την έντονη δυσοσμία και μου είπε ‘σ’ευχαριστώ για την υπομονή σου’.

Εκεί κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μου πρότεινε να πάω μαζί του. Εγώ αρνήθηκα και εκείνος απομακρύνθηκε για λίγη ώρα. Τον θυμάμαι να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο ή θάμνο και ανά τακτά διαστήματα έβγαζε το κεφάλι του και με κοιτούσε.

Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα να φύγω, αλλά άρχισα να ζαλίζομαι υπερβολικά και κόπηκαν τα πόδια μου. Επειδή δεν ήμουν σε θέση να οδηγήσω έριξα πίσω το κάθισμα και ξάπλωσα για να ηρεμήσω. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα.

Κάποια στιγμή άρχισα να ξυπνάω. Όταν ξύπνησα βρήκα τον δράστη να μου έχει ξεκουμπώσει το πουκάμισο και το παντελόνι και να με χαϊδεύει. Κατάλαβα τι συνέβαινε, πανικοβλήθηκα και είπα αρκετά ως εδώ. Αυτός φάνηκε να εκνευρίζεται και έβαλε το χέρι του στην τσέπη. Μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ φοβούμενος για τη ζωή μου ξεκίνησα να οδηγώ το ταξί, ακολουθώντας τις οδηγίες του», αναφέρει και προσθέτει πως σε κάποιο σημείο της διαδρομής ο κατηγορούμενος λιποθύμησε και ο οδηγός τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο.

Σχετικά Άρθρα
%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf-%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bb%ce%b1%ce%bf%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%830
Γιατί ο Άγιος Νικόλαος θεωρείται προστάτης των ναυτικών;
Μείωση κρουσμάτων, ρεκόρ διασωληνώσεων, στα ύψη οι θάνατοι
Μείωση κρουσμάτων, ρεκόρ διασωληνώσεων, στα ύψη οι θάνατοι
Δείτε τα νέα στοιχεία του ΕΟΔΥ - Επιμένουν τα υψηλά νούμερα στους θανάτους
Δείτε τα νέα στοιχεία του ΕΟΔΥ – Επιμένουν τα υψηλά νούμερα στους θανάτους
Νωρίτερα η τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Νωρίτερα η τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-03-12-%ce%bf-%ce%b50
Πόσα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα 03/12 ο ΕΟΔΥ
Δημήτρης Λιγνάδης: Παραπέμπεται σε δίκη για 4 βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών
Δημήτρης Λιγνάδης: Παραπέμπεται σε δίκη για 4 βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του