Στο Ωνάσειο μεταφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, λόγω του υψηλού πυρετού από μια ίωση που τον ταλαιπωρεί.
Ο κ. Παυλόπουλος πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποφασιστεί η θεραπεία που θα ακολουθηθεί. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας η ακύρωση όλων των συναντήσεων του Προέδρου.
Σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχόταν στις 12:00 την Επίτροπο της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα υγείας και ασφάλειας τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου, στις 18:00 το διοικητικό συμβούλιο και εκπροσώπους των σωματείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων και στις 19:00 τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Φαϊζάλ Μπιν Φαρχάν Μπιν Αμπντουλάχ αλ Σαούντ.
Google News