Αρχική > Featured > Μαρέβα Μητσοτάκη: Ανοίγει φύλλο με τις γυναίκες από αγροτικό συνεταιρισμό στη Θεσσαλονίκη
μαρέβα-μητσοτάκη-ανοίγει-φύλλο-με-τις

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ανοίγει φύλλο με τις γυναίκες από αγροτικό συνεταιρισμό στη Θεσσαλονίκη

Για τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Μητσοτάκη. Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην πόλη, η Πρώτη Κυρία «μπήκε στην κουζίνα» και έπιασε αμέσως τον πλάστη!

Η ίδια πέρασε από το Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και άνοιξε φύλλο μαζί με τις γυναίκες του Συλλόγου. Πρόκειται για έναν συνεταιρισμό που συνέβαλλε σημαντικά στην εξέλιξη του τόπου του. Η Μαρέβα Μητσοτάκη φόρεσε την ποδιά της και μαγείρεψε στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε μια φωτογραφία μαζί με τις κυρίες του Συλλόγου.

%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%ad%ce%b2%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%820

Έπειτα από την εμπειρία της, ανάρτησε φωτογραφίες και ευχαρίστησε τον συνεταιρισμό για την θερμή τους φιλοξενία.

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

Από το 1999 ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντωνίου και το έργο της πρεσβυτέρας που Δέσποινας Ιωαννίδου συνέβαλαν στην τοπική ανάπτυξη του χωριού και στην δημιουργία σημείου αναφοράς για την πρότυπη λειτουργία για τον γυναικείο συνεταιριστικό κλάδο. Παράδειγμα προς μίμηση! Τους ευχαριστώ θερμά που με δέχτηκαν. ? @womens_agri_coop_ag.antonios _ Agios Antonios Women's Agricultural Cooperation of Traditional Products was founded in June 1999 and is the first women's cooperation of the Prefecture of Thessaloniki.Thank you for showing me around! ?

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) on

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του