Αρχική > Featured > Η Μαρίνα Πατούλη -σαν άλλη Barbie- έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία της (εικόνες)
η-μαρίνα-πατούλη-σαν-άλλη-barbie-έκλεψε-την

Η Μαρίνα Πατούλη -σαν άλλη Barbie- έκλεψε την παράσταση στην ορκωμοσία της (εικόνες)

Η Μαρίνα Πατούλη, για ακόμα μία φορά, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμαρουσίου. Η κυρία Πατούλη, χαμογελαστή και κεφάτη, ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού του νέου δημάρχου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook, την οποία συνόδευσε με πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες από την παρουσία της στην τελετή, αναλαμβάνει τα νέα καθήκοντά της, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε πολίτη που την τίμησε με την ψήφο του.

«Θα εργαστώ με υπευθυνότητα και εντιμότητα με στόχο να προωθήσω το συλλογικό όφελος και συμφέρον της πόλης μας. Αξιοποιώντας τη θετική παρακαταθήκη που παραλαμβάνει η νέα διοίκηση και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, σε πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης, ας εργαστούμε όλοι μαζί για μία πόλη ακόμη πιο αλληλέγγυα, ακόμη πιο φιλική και ανθρώπινη. Καλή αρχή και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους. Καλή θητεία στον νέο Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου, καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση κατά την άσκηση των καθηκόντων της», έγραψε η ίδια χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του