Η τηλεοπτική σειρά «Τατουάζ» έριξε αυλαία αφήνοντας τους φανατικούς θαυμαστές της να ανυπομονούν για την επόμενη δουλειά του πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το νέο σήριαλ με τίτλο «8 λέξεις» θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το ερχόμενο φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι ηθοποιοί Πέμη Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου.
Τα γυρίσματα προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αυτές τις ημέρες όλη η ομάδα της παραγωγής βρίσκεται στη Βενετία για τα γυρίσματα της σειράς που την ερχόμενη σεζόν θα μονοπωλήσει όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον μας.
Google News