Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Μίμη Δομάζου εξέδωσε ο “Ερυθρός Σταυρός” το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1).
Ο Μίμης Δομάζος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.
Μίμης Δομάζος: Ολόκληρο το ιατρικό ανακοινωθέν
“Σας γνωρίζουμε, ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής, κ. Μίμης Δομάζος, υποβλήθηκε σ πλήρη έλεγχο μετά την ανάνηψη και κατόπιν σε αγγειοπλαστική στεφανιαίων με παράλληλη τοποθέτηση υποβοήθησης αριστερής κοιλίας.
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη και βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς του”.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Μίμης Δομάζος υπέστη ανακοπή ενώ περπατούσε στο Χαλάνδρι, το πρωί της Τετάρτης 22/1, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο Μίμης Δομάζος κατέρρευσε ξαφνικά, προκαλώντας αναστάτωση στους περαστικούς, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε εσπευσμένα στον “Ερυθρό Σταυρό”.
Διαβάστε επίσης:
Συγκινούν οι κόρες του Μίμη Δομάζου: Καλέ μας μπαμπά, ξύπνα και μίλησε μας…
Google News