Μετά από 86 χρόνια ΤΑ ΝΕΑ σήμερα δεν κυκλοφόρησαν!

μετά-από-86-χρόνια-τα-νεα-σήμερα-δεν-κυκλ

%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-86-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb0

Για πρώτη φορά μετά από 86 χρόνια (εκδόθηκε το 1931 ως Αθηναϊκά Νέα και το 1945 έλαβε τη σημερινή της ονομασία) η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ δεν κυκλοφόρησε στην έντυπη μορφή της!

Η αιτιολογία είναι η έλλειψη χαρτιού. Έτσι, το φύλλο υπ. αριθμόν 21.701 είναι άγνωστο πότε και αν θα κυκλοφορήσει. Ανοικτό είναι ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το φύλλο του Σαββάτου, της 11ης Φεβρουαρίου, αν και εφόσον βρεθεί χαρτί.

%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-86-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb2

Η εξέλιξη έρχεται 24 ώρες μετά το εξώφυλλο με τον τίλο «Είμαστε εδώ» και τις φωτογραφίες των εργαζομένων. Αν δεν υπάρξει άμεσα μια παρέμβαση για λύση, ίσως τελικά το εξώφυλλο αυτό να περάσει στην ιστορία ως το τελευταίο της εφημερίδας και να σφραγίσει το τέλος αποχής για τον ΔΟΛ.

Στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας αναφέρεται ότι “Οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ παραμένουν απλήρωτοι εδώ και επτά μήνες και με προσοχή σε καθημερινή βάση αποτιμούν τα δεδομένα, ιδιαίτερα μετά την πρόσφατη δικαστική απόφαση που ουσιαστικά είπε «όχι» στο αίτημα τους να μη δεσμευθεί ένας συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός για την καταβολή μέρους των δεδουλευμένων τους και των βασικών εξόδων για να διασφαλιστεί η λειτουργία των Μέσων… Μέσα σε λίγες γραμμές επιχειρήθηκε να σβήσει η ιστορία του μεγαλύτερου δημοσιογραφικού οργανισμού της χώρας. Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι σε αυτή τη διαδικασία «της φωτιάς» υπερίσχυσε το τραπεζικό δίκαιο που στρέφεται ευθέως και εναντίον των συμφερόντων τους, αφού ένας κλειστός οργανισμός δεν έχει έσοδα και φυσικά πολύ μικρότερη αξία…”

Σχετικά Άρθρα
Έκτακτο: Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος
Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε ηλικία 85 ετών
Τι καιρό θα έχουμε του Αγ. Πνεύματος;
Τι καιρό θα έχουμε του Αγ. Πνεύματος;
Κάρπαθος: Σάλος με την ταβέρνα που τηγανίζουν ζωντανά τα ψάρια
Κάρπαθος: Σάλος με την ταβέρνα που τηγανίζουν ζωντανά τα ψάρια
%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%b7-29%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%90%ce%bf%cf%85-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b70
Γιατί η 29η Μαΐου έχει μείνει χαραγμένη στην ιστορία ως «αποφράδα ημέρα» του ελληνισμού;
39χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το δάγκωμα οχιάς σε σχολείο - Τα πιο επικίνδυνα φίδια
39χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το δάγκωμα οχιάς σε σχολείο – Τα πιο επικίνδυνα φίδια
Βαρβάκειος: Γυναικοκτονία η άγρια δολοφονία της 60χρονης γυναίκας - Ομολόγησε ο πρώην σύντροφός της
Βαρβάκειος: Γυναικοκτονία η άγρια δολοφονία της 60χρονης γυναίκας – Ομολόγησε ο πρώην σύντροφός της

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του