Ξεχάστε τα νησιά και την Αθήνα, η Βόρεια Ελλάδα είναι ο πιο “in” προορισμός σύμφωνα με τη Vogue!

ξεχάστε-τα-νησιά-και-την-αθήνα-η-βόρεια

%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b10

Αν θέλετε και σεις κάτι διαφορετικό φέτος για τις διακοπές σας τότε ακολουθήστε το παράδειγμα της Vogue και επισκεφθείτε τη Βόρεια Ελλάδα, μακριά από τα πολυσύχναστα νησιά και τη φασαριόζα ΑΘήνα!

Όπως αναφέρει στο άρθρο του το γνωστό περιοδικό μόδας το βορειότερο μέρος της Ελλάδας θα το αγαπήσετε για την ποικιλία των τοπίων, την ιστορία, τις αμέτρητες δραστηριότητες και φυσικά το καλό φαγητό!

Συγκεκριμένα, επικεντρώνεται σε τρεις περιοχές με απίστευτη ομορφιά, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και το Νυμφαίο! Ξεκινώντας από την πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως την ονομάζει εκθιάζει τη Θεσσαλονίκη για την ομορφιά της, τη ζωντάνια και το κλίμα της. Φυσικά, δεν παραλείπει να προτείνει ξενοδοχείο διαμονής, εστιατόρια και δραστηριότητες, ενώ μνεία γίνεται και στο δειθνές αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας, αλλά και τη σύνδεσή της με την Αθήνα μέσω τραίνου!

%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b12

Το αφιέρωμα συνεχίζεται με την Καβάλα και τις εξορμήσεις που μπορεί κανείς να κάνει από εκεί στη Δράμα και την Ξάνθη, ενώ αναφέρεται και στην αρχαία πόλη των Φιλίππων και την περιοχή της Ροδόπης. Και εδώ γίνεται εκτενής αναφορά στις εξορμήσεις στην εξοχή και στα πανέμορφα τοπία, ενώ μπορεί κανείς να ανακαλύψει τα βουνά, φαράγγια, διαδρομές του κρασιού, καθώς και απίστευτα ποικίλες φυσικές ομορφιές.

%ce%be%ce%b5%cf%87%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b9%ce%ac-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b14

Τέλος, το Νυμφαίο, που βρίσκεται δυο ώρες μακριά από τη Θεσσαλονίκη σε ύψομετρο 1.350 μέτρων, χαρακτηρίζεται ως ένα ορεινό χωριό που μετατράπηκε σε αλπικό τοπίο! Το περιοδικό κάνει λόγο για τους υπέροχους ξενώνες, τους παραδοσιακούς οικισμούς, τους δρόμους του κρασιού, το καταφύγιο Βάλια Κάλντα, στον εθνικό δρυμό της Πίνδου, τη Βασιλίτσα, τα Γρεβενά, τις Πρέσπες, τα λουτρά Πόζαρ της Πέλλας, τους τεχνητούς  καταρράκτες και το υπέροχο φυσικό τοπίο, που δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να απολαύσει, να ξεκουραστεί και να ασκηθεί, διαλέγοντας αυτό που τον ευχαριστεί περισσότερο.

Η Vogue εξυμνεί το Κουκάκι και μας κάνει να το αγαπάμε πιο πολύ!

Η κυρία Ελένη στα 74 ποζάρει στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue

Οι συντάκτριες της Vogue κατά των fashion bloggers. Και ο πόλεμος ξεκινά…

Σχετικά Άρθρα
Το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης από το Καρπενήσι
Το εύρημα στη λίμνη Κρεμαστών δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της 48χρονης από το Καρπενήσι
Ευρυτανία: Αναζητείται για τρίτη ημέρα η 48χρονη μητέρα που κατήγγειλε το σύζυγό της για ξυλοδαρμό
Ευρυτανία: Αναζητείται για τρίτη ημέρα η 48χρονη μητέρα που κατήγγειλε το σύζυγό της για ξυλοδαρμό
Κεραμεικός: Χτύπησαν 50χρονο μέχρι θανάτου γιατί πείραζε τις κοπέλες τους
Κεραμεικός: Χτύπησαν 50χρονο μέχρι θανάτου γιατί πείραζε τις κοπέλες τους
Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί άμεσα παρτίδες από δύο γνωστά συμπληρώματα διατροφής
Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί άμεσα παρτίδες από δύο γνωστά συμπληρώματα διατροφής
Ανησυχία για την εξαφάνιση 48χρονης στο Καρπενήσι - Η τελευταία της ανάρτηση προβληματίζει
Ανησυχία για την εξαφάνιση 48χρονης στο Καρπενήσι – Η τελευταία της ανάρτηση προβληματίζει
Σπάραξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγιάννη - Η σκηνή που συγκλονίζει
Σπάραξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγιάννη – Η σκηνή που συγκλονίζει

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του