Θρίλερ με την 29χρονη Βιολέτ στην Κρήτη – Το χρονικό της εξαφάνισης της Γαλλίδας τουρίστριας!

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές των Χανίων για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της 29χρονης τουρίστριας από τη Γαλλία, προχωρώντας στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Βιολέτ εξαφανίστηκε στις 24 Ιουνίου από το Ελαφονήσι της Κρήτης. Έχει γαλάζια μάτια, μαύρα μαλλιά, ύψος 1,48 μέτρα και μια κηλίδα στην πλάτη ανάμεσα στους ώμους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, η αγνοούμενη κοπέλα έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά ενώ είχε καθημερινή επαφή με την οικογένειά της μέχρι και την Πέμπτη 24 Ιουνίου. Επίσης, την ημέρα εκείνη πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Ελαφονήσι.

%ce%b8%cf%81%ce%af%ce%bb%ce%b5%cf%81-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-29%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%ad%cf%84-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%ae%cf%84%ce%b70

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η κοπέλα είχε κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Παλαιοχωρας στο οποίο δεν πήγε ποτέ αν και το είχε κλεισμένο για δύο ημέρες, πράγμα που προβληματίζει τις αρχές, οι οποίες «χτενίζουν» την περιοχή.

Η τελευταία φωτογραφία που είχε αναρτήσει ήταν από το Ελαφονήσι αναφέροντας ότι είχε φτάσει εκεί μετά από πεζοπορία τριών ωρών. Το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε νοικιάσει για τις διακοπές της εντοπίστηκε στην περιοχή Κριός και στη συνέχεια ξεκίνησε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι. Η οικογένειά της ενημέρωσε πρώτα τις Γαλλικές Αρχές καθότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Όπως δήλωσε στο MEGA και την εκπομπή «Live News» o προϊστάμενος τμήματος Πολιτικής Προστασίας Χανίων, Γιάννης Βερυκοκίδης, είναι σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού της κοπέλας με συμμετοχή πολλών δυνάμεων.

«Οι έρευνες γίνονται κοντά στην περιοχή που βρέθηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού της. Βέβαια, η περιοχή αυτή, από το σημείο που άφησε το αυτοκίνητό της, είναι απόσταση 20 χιλιομέτρων και ενδιάμεσα υπάρχει ορειβατική διαδρομή και πολύ δύσκολη και επικίνδυνη», υπογράμμισε ο κ. Βερυκοκίδης.

Οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της

Οι έρευνες πάντως, σύμφωνα με το cretalive, επικεντρώνονται στην περιοχή του Κεδρόδασους και γίνονται σε στεριά και θάλασσα, με τη συνδρομή ελικοπτέρου και τη χρήση drone. Σε αυτές συμμετέχουν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, καθώς και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, ενώ συνδράμουν τοπικές εθελοντικές ομάδες και ομάδα του παραρτήματος Κισσάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σχετικά Άρθρα
"Garage Sale": To φιλανθρωπικό παζάρι των Φίλων της Μέριμνας
“Garage Sale”: To φιλανθρωπικό παζάρι των Φίλων της Μέριμνας
«Thessaloniki Future Leaders Lab»: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα από το Alba
«Thessaloniki Future Leaders Lab»: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα από το Alba
Ποιος φοβάται τα Χριστούγεννα;
Ποιος φοβάται τα Χριστούγεννα;
Μις Γαλλία 2024: Αντιδράσεις για τη νικήτρια με το «ανδρόγυνο» κούρεμα
Μις Γαλλία 2024: Αντιδράσεις για τη νικήτρια με το «ανδρόγυνο» κούρεμα
Η «Καθαρή Εβδομάδα» φώτισε με κίτρινο χρώμα την Ελλάδα
Η «Καθαρή Εβδομάδα» φώτισε με κίτρινο χρώμα την Ελλάδα
Η διαφήμιση των ZARA που προκαλεί αντιδράσεις
Η διαφήμιση των ZARA που προκαλεί αντιδράσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του