Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο»

Μια γυναίκα 64 ετών στην Αγία Βαρβάρα βρήκε τραγικό θάνατο με δύο σφαίρες, μια στον λαιμό και μια στην κλείδα ακριβώς μπροστά από το σπίτι της, το βράδυ της Πέμπτης.

Γείτονες εντόπισαν τη γυναίκα ζωντανή, πεσμένη στον δρόμο και χωρίς τις αισθήσεις της, γύρω στις 8:30 το βράδυ. Ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και τις αστυνομικές αρχές. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Διαβάστε επίσης:

– Γλυκά Νερά: Ποια είναι η… μαία, «ψυχολόγος» και υποψήφια ευρωβουλευτής της Καρολάιν

“Μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμένα”: Μια γυναίκα που δοκίμασε ενέσεις υαλουρονικού στα χείλη προειδοποιεί

Πολλές έιναι οι αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Δυο γυναίκες, φίλες της άτυχης 64χρονης, μίλησαν στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψαν ότι ο 75χρονος εν διαστάσει σύζυγος του θύματος στην Αγία Βαρβάρα, ο οποίος είναι εξαφανισμένος από χθες, τη χτυπούσε μετά τον χωρισμό τους και δεν της επέτρεπε να δει τα παιδιά τους. Οι κόρες τους έμεναν στο ίδιο οίκημα με εκείνον.

«Όπου την έβρισκε, τη σκότωνε στο ξύλο» είπε με δάκρυα στα μάτια και φωνή που «έσπαγε» μια από τις γυναίκες που μίλησαν στην εκπομπή, που ήταν 30 φίλη με το θύμα.

Περιέγραψε πως η Ελένη Α. είχε χωρίσει γιατί ο άνδρας είχε εξωσυζυγική σχέση. «Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ευτυχισμένη. Μετά, έφερε (ο άνδρας της) άλλη γυναίκα στο σπίτι κι εκείνη έφυγε» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Ήρθε ένα βράδυ εδώ, μωλωπισμένη». Το θύμα της δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα είχε πάει σε ιατροδικαστή και πολλές φορές στο αστυνομικό τμήμα. Όπως είπε, η 64χρονη δεν πήγαινε στο σπίτι των παιδιών της, αλλά πήγαιναν οι κόρες της στο καθαριστήριο να τη δουν. «Δεν μπορούσε να μπει στην είσοδο, όλο την έδερνε», πρόσθεσε.

Ακούστε τη μαρτυρία της στο παρακάτω βίντεο

Στην ίδια εκπομπής μία άλλη γυναίκα επιβεβαίωσε στην ίδια εκπομπή ότι ο πρώην σύζυγος της 64χρονης, την κακοποιούσε: «Υπήρχε κακοποίηση. Όπου την έβρισκε, τη χτυπούσε. Πήγαιναν συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα. Μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να πάει στα παιδιά της. Όταν την έβλεπε, την κοπάναγε».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα και ο πρώην σύζυγός της είχαν οικονομική διαμάχη με αφορμή ένα τριώροφο σπίτι και δύο καταστήματα. Ο 75χρονος ζούσε μαζί με τις δύο κόρες τους, ενώ η άτυχη γυναίκα σε κοντινό σπίτι στην Αγία Βαρβάρα.

Είχαν οικονομική διαμάχη

Οι πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της υποδιεύθυνσης Δυτικής Αττικής κάνουν λόγο για έγκλημα με κίνητρο οικογενειακές ή και οικονομικές διαφορές και στρέφονται σε πρόσωπα από το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, αναζητώντας καταθέσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σχετικά Άρθρα
"Garage Sale": To φιλανθρωπικό παζάρι των Φίλων της Μέριμνας
“Garage Sale”: To φιλανθρωπικό παζάρι των Φίλων της Μέριμνας
«Thessaloniki Future Leaders Lab»: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα από το Alba
«Thessaloniki Future Leaders Lab»: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα από το Alba
Ποιος φοβάται τα Χριστούγεννα;
Ποιος φοβάται τα Χριστούγεννα;
Μις Γαλλία 2024: Αντιδράσεις για τη νικήτρια με το «ανδρόγυνο» κούρεμα
Μις Γαλλία 2024: Αντιδράσεις για τη νικήτρια με το «ανδρόγυνο» κούρεμα
Η «Καθαρή Εβδομάδα» φώτισε με κίτρινο χρώμα την Ελλάδα
Η «Καθαρή Εβδομάδα» φώτισε με κίτρινο χρώμα την Ελλάδα
Η διαφήμιση των ZARA που προκαλεί αντιδράσεις
Η διαφήμιση των ZARA που προκαλεί αντιδράσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του