Το τελευταίο “αντίο” στον Στηβ Κακέτση λένε αυτή την ώρα, η οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες του. Η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη (18/5) στα 72 του χρόνια, γίνεται στου Παπάγου.
Εκεί, είναι και η Κατιάνα Μπαλανίκα, η πρώην σύζυγος του Στηβ Κακέτση, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Μάκη και με την οποία είχαν άψογες σχέσεις μέχρι το τέλος της ζωής του. Ράκος η ηθοποιός και υποβασταζόμενη από τον γιο της, έφτασε στο νεκροταφείο Παπάγου το πρωί της Δευτέρας.
Η Κατιάνα Μπαλανίκα, φανερά καταβεβλημένη, φορώντας μαντήλι, γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.
Στεφάνια έστειλαν η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο δήμαρχος Βόλου, η Κάτια Δανδουλάκη και άλλοι από τον χώρο του θεάματος και της πολιτικής.
Δείτε βίντεο από την κηδεία
Διαβάστε επίσης
Δέσποινα Μοιραράκη: «Υπάρχει τεράστια διαδικασία για να προμηθευτείς φάρμακο»
Εκλογές 2023: Οι celebrities που έμειναν εκτός Βουλής
Google News