Κατάθεση-φωτιά από τον διευθυντή της εταιρείας Beat κατά του 29χρονου ηθοποιού

κατάθεση-φωτιά-από-τον-διευθυντή-της-ε

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασµού του οδηγού ταξί από τον 29χρονο ηθοποιό φέρνει στο φως η κατάθεση του διευθυντή της πλατφόρµας Beat, ο οποίος πέρασε χθες το πρωί το κατώφλι της ανακρίτριας.

Ειδικότερα, ο διευθυντής της δηµοφιλούς πλατφόρµας φέρεται να προσκόµισε στοιχεία από τα οποία φαίνεται ότι «ο επιβάτης έκανε αίτηµα για διαδροµή και πριν την έναρξη αυτής, στις 18:35, έκανε χρήση της λειτουργίας Share my ride και μοιράστηκε την πορεία του οχήµατος με άγνωστο πρόσωπο μέσω του κινητού του».

Από τα στοιχεία που έχει η εταιρεία στη διάθεσή της, αυτά φαίνονται να ταυτίζονται σε γενικές γραµµές με την κατάθεση την οποία έχει δώσει ο οδηγός ταξί στις Αρχές. Ωστόσο, η μεγάλη καθυστέρηση που φέρεται να υπάρχει από το αρχικό σηµείο παραλαβής έως τη δεύτερη στάση, στο sex shop στην Αγίου Κωνσταντίνου, ενδεχοµένως δικαιολογείται από το γεγονός ότι η ώρα που αναφέρεται στην κατάθεση του οδηγού ταξί είναι η ώρα που έφυγαν από τη δεύτερη στάση και όχι η ώρα που έφτασαν εκεί.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι, αν και θα μπορούσε να θεωρηθεί μια μάλλον φυσιολογική διαδροµή, το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ότι εµφανίζονται στάσεις μεγάλης διάρκειας. Ενώ η διαδροµή ξεκινά στις 18:44 από το κέντρο της Αθήνας, ολοκληρώθηκε στις 9:00 το πρωί της επόµενης ηµέρας.

Ο ηθοποιός φέρεται να έχει διαγραφεί παλαιότερα από την πλατφόρµα Beat εξαιτίας παραπόνων από συνεργαζόµενους οδηγούς. Ο 29χρονος ηθοποιός άνοιξε τον λογαριασµό από το συγκεκριµένο κινητό στις 17 Σεπτεµβρίου του 2018 και έκτοτε είχε κάνει 11 διαδροµές, μέχρι τη στιγµή που απενεργοποιήθηκε από την Beat κατόπιν ενηµέρωσης του συµβάντος από τον οδηγό στις 15 Νοεµβρίου.

Όµως, στο παρελθόν διατηρούσε άλλο λογαριασµό, συνδεδεµένο με διαφορετικό κινητό τηλέφωνο, τον οποίο είχε ανοίξει στις 24 Φεβρουαρίου του 2017 και απενεργοποιήθηκε πάλι από την Beat στις 3 Μαρτίου 2017 εξαιτίας παραπόνων από συνεργαζόµενους οδηγούς για επαναλαµβανόµενες ακυρώσεις, μη εξόφληση διαδροµών, παρενοχλήσεις και επανειληµµένες αναζητήσεις εύρεσης οδηγού. Χαρακτηριστικά, για 28 διαδροµές έκανε 537 αναζητήσεις!

Το μήνυμα του οδηγού στην Beat

Στις 13 Νοεµβρίου, όταν και έγινε το περιστατικό, ο οδηγός κάλεσε στα γραφεία της εταιρείας αλλά εξαιτίας αναµονής στο τηλεφωνικό κέντρο η γραµµή έκλεισε. Σύµφωνα με τα στοιχεία που προσκοµίστηκαν, δύο ηµέρες αργότερα άφησε φωνητικό μήνυμα για το συµβάν:

«Καλησπέρα, πήρα κλήση από πελάτη σας, του Beat, ο κύριος μου έριξε κάτι μέσα στο αυτοκίνητο, ζαλίστηκα, με αποτέλεσµα να χάσω τις αισθήσεις μου, δεν έχω πληρωθεί από τον κύριο, είναι στην Αστυνοµία, έχω τα στοιχεία του, σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε το συντοµότερο δυνατόν μαζί μου διότι σας είχα πάρει την ίδια ηµέρα διότι επρόκειτο για κλέφτη και προφανώς και δεν απάντησε κανένας. Ευχαριστώ πολύ».

Σχετικά Άρθρα
Σοκ με νέα γυναικοκτονία στη Λακωνία: Στραγγάλισε τη γυναίκα του με τα παιδιά μέσα στο σπίτι
Σοκ με νέα γυναικοκτονία στη Λακωνία: Στραγγάλισε τη γυναίκα του με τα παιδιά μέσα στο σπίτι
%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf-%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bb%ce%b1%ce%bf%cf%82-%ce%b8%ce%b5%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%830
Γιατί ο Άγιος Νικόλαος θεωρείται προστάτης των ναυτικών;
Μείωση κρουσμάτων, ρεκόρ διασωληνώσεων, στα ύψη οι θάνατοι
Μείωση κρουσμάτων, ρεκόρ διασωληνώσεων, στα ύψη οι θάνατοι
Δείτε τα νέα στοιχεία του ΕΟΔΥ - Επιμένουν τα υψηλά νούμερα στους θανάτους
Δείτε τα νέα στοιχεία του ΕΟΔΥ – Επιμένουν τα υψηλά νούμερα στους θανάτους
Νωρίτερα η τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Νωρίτερα η τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1-03-12-%ce%bf-%ce%b50
Πόσα κρούσματα ανακοίνωσε σήμερα 03/12 ο ΕΟΔΥ

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του