Η πρόγνωση του μετεωρολόγου για την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο
Μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός σήμερα και αύριο, καθώς από τις μεσημβρινές ώρες και μετά αναμένεται αστάθεια, ενώ η έντονη ζέστη θα υποχωρήσει αισθητά.
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί ότι το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσουν ιδιαίτερα ενισχυμένα μελτέμια, τα οποία την Κυριακή ενδέχεται να φτάσουν ακόμη και τα 8 μποφόρ, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών.
Παράλληλα, ο μετεωρολόγος εφιστά την προσοχή και για την εκδήλωση ισχυρών καταιγίδων και χαλαζοπτώσεων στα ηπειρωτικά το Σάββατο.
Σύμφωνα με την πρόγνωσή του, οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι αναμένεται να εξασθενήσουν από την Τρίτη (7/7), ενώ στη συνέχεια η θερμοκρασία θα ακολουθήσει ανοδική πορεία, με τη ζέστη να επιστρέφει.
Ζέστη και βροχές σήμερα – Καταιγίδες στα ηπειρωτικά με το θερμόμετρο έως 37 βαθμούς
Ενισχύονται τα μελτέμια το Σαββατοκύριακο – Βροχές αύριο στα νότια και ανατολικά, έως 34 βαθμούς η θερμοκρασία.
Διαβάστε επίσης:
Δύσκολες ώρες για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου: Το αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής
Ανακαλείται αλεύρι λόγω επικίνδυνης τοξίνης – Μην το καταναλώσετε





















Google News