Σοκ στα Ιωάννινα με το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Γυναίκα πήδηξε στον φωταγωγό ξενοδοχείου από τον 2ο για να γλιτώσει από κακοποίηση του άνδρα της.
Μια γυναίκα 44 ετών έκανε βουτιά σε φωταγωγό από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου στα Γιάννενα για να γλιτώσει από τον σύζυγό της, ο οποίος την αναζητούσε στη ρεσεψιόν.
Η γυναίκα, στις 11 Φεβρουαρίου, είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή απειλή και έφυγε από το σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά τους.
Ο σύζυγος εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, της προτάθηκε να μείνει σε safe house, όμως εκείνη πήγε στο ξενοδοχείο. Σήμερα τη ζήτησε ο άνδρας της και από τον φόβο της έκανε βουτιά στο κενό. Οι πυροσβέστες την ανέσυραν σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η εμφάνιση του συζύγου της στο ξενοδοχείο στα Ιωάννινα
Η υπάλληλος επικοινώνησε με το δωμάτιο, το τηλέφωνο το σήκωσε η 20χρονη, με την υπάλληλο να της λέει να της δώσει τη μητέρα γιατί τη θέλει ένας κύριος.
Τότε η 45χρονη γυναίκα κατευθύνθηκε προς τον φωταγωγό και πήδηξε από τον 2ο όροφο.
Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο είχε τις αισθήσεις της κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Στο σημείο επιχείρησαν 2 οχήματα από τον 1ο ΠΣ Ιωαννίνων με 7 υπαλλήλους και 1 όχημα από την 5η ΕΜΑΚ με 2 υπαλλήλους και ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.
Η Εισαγγελία διέταξε διερεύνηση της υπόθεσης.
Διαβάστε επίσης
Ερως: Το ελληνικό νησάκι του έρωτα – Σε σχήμα καρδιάς, γίνονται συνέχεια γάμοι
Αγώνες δρόμου για καλό σκοπό σε τρεις μοναδικές τοποθεσίες της Αττικής
Google News