Λίγες ώρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στον αριστερό ώμο του, ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που πίστεψε σε εκείνον και του έδωσε κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσει τον δύσκολο αγώνα στη Ντόχα, όπου αναδείχθηκε για τρίτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής.
Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρωί της Δευτέρας στη Γενική Κλινική του Ανσί της Γαλλίας. Ο 27χρονος «άρχοντας των κρίκων» πρόκειται να πάρει εξιτήριο σήμερα, αλλά θα παραμείνει στο Ανσί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν τη μετεγχειρητική του πορεία.
«Όλα πήγαν καλά!!! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωση μου. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε», γράφει μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.
Google News