Η Εύα Καϊλή, λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή της για το Qatar-gate έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Και μάλιστα, στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο καθώς επέστρεψε στα έδρανα.
Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη η οποία έκανε ανάρτηση στα social media.
«Κουβέντιασα αρκετή ώρα σήμερα με την Ευα Καιλή στο καφέ του Ευρωκοινοβουλίου. Και η αλήθεια είναι ως δημοσιογράφος και γνωρίζοντάς την από τα χρόνια που συνεργαστήκαμε στο mega, ήθελα πολλά να τη ρωτήσω, για τους 4 μήνες της κράτησής της , για την υπόθεση που απασχόλησε με πρωτοσέλιδα ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης αλλά και για το παιδί της», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή της η δημοσιογράφος.
Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τώρα που είναι ελεύθερη, δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλλει ανάμεσα στη μάνα και τον πατέρα και το παιδί. Οι σχέσεις με την κόρη της είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της δεν έχουν ακόμη φύγει. Το πρωί που ξυπνάει την ρωτάει “μαμά θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;”. Μίλησα με την κα Καϊλή χθες το βράδυ, μου είπε ότι μίλησε με τη συνάδελφό σας. Η ίδια συλλέγει στοιχεία. Όλα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της θα βρει αποδείξεις ότι δεν είχαν καμιά σχέση μαζί της».
Διαβάστε επίσης
Ειρήνη Παπά: Ο άγνωστος και παράφορος έρωτας με τον Μάρλον Μπράντο
Βαριέσαι το σιδέρωμα; Κι, όμως, σε… αδυνατίζει!
Πόσες φορές την εβδομάδα τα ζευγάρια πρέπει να κάνουν σεξ για να είναι πιο ευτυχισμένα;
Google News