Σε πλειστηριασμό βγαίνει ένα δείπνο με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουΐνσλετ.
Τα χρήματα θα δοθούν στο ίδρυμα για την προστασία του περιβάλλοντος που έχει ιδρύσει ο διάσημος ηθοποιός.
To δείπνο διοργανώνεται κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά του Ιδρύματος του Ντι Κάπριο, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Σεν Τροπέ της νότιας Γαλλίας, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του ηθοποιού.
Ωστόσο, δεν θέλησε να πει το ύψος του ποσού εκκίνησης, ούτε πόσα χρήματα το ίδρυμα ελπίζει να αποσπάσει από τον «λαχνό» αυτό.
Πέρυσι, το ίδρυμα συγκέντρωσε 45 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του γκαλά, σύμφωνα με τους Los Angeles Times. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ντι Κάπριο έχει στρατευτεί υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, ενώ η Κέιτ Γουίνσλετ συνδράμει σε οργανώσεις αρωγής υπέρ των παιδιών με αυτισμό, αστέγων και απόρων καρκινοπαθών.
Ο Dicaprio έγινε ξανά νέος! Ή μήπως όχι;
O Leonardo di Caprio ο πιο αγαπημένος ηθοποιός του διαδικτύου
Στη Μύκονο βρίσκεται ο χολιγουντιανός σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Google News