“Έλληνες, βοηθήστε έναν Δανό”: Το βίντεο με την απίστευτη αντικαρκινική εκστρατεία των Δανών

έλληνες-βοηθήστε-έναν-δανό-το-βίντ

%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%840

Οι Δανοί τουρίστες ζητούν την βοήθεια όλων των Ελλήνων σε μια νέα διαδικτυακή καμπάνια. Kαι αυτή είναι να τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας.

Ο λόγος; Επειδή ξεχνούν να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα για να προφυλαχτούν από τον ήλιο με αποτέλεσμα να παθαίνουν σοβαρά εγκαύματα.

Όπως αναφέρει η περιγραφή του βίντεο στο YouTube:

Κάθε χρόνο, χιλιάδες Δανοί ταξιδεύουν σε ηλιόλουστους προορισμούς για διακοπές. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς επιστρέφουν στο σπίτι με ένα ηλιακό έγκαυμα. Τα ηλιακά εγκαύματα είναι επώδυνα βραχυπρόθεσμα και αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος σε μακροπρόθεσμη βάση.

Το παρόν είναι μια έκκληση για βοήθεια. Μπορείτε να βοηθήσετε την δανέζικη Εκστρατεία Sun Safety στην πρόληψη εγκαυμάτων και θανατηφόρου καρκίνου του δέρματος υπενθυμίζοντάς τους Δανούς την σκιά, το καπέλο και το αντηλιακό.

Η καμπάνια που ονομάζεται «Help a Dane» (Βοηθήστε έναν Δανό), είναι ιδέα του μη κυβερνητικού οργανισμού “Danish Cancer Society” και του ανεξάρτητου ιδρύματος TrygFonden, και έχει ως στόχο την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένας Δανός, ο οποίος φορά κουστούμι και έχει πάνω στο γραφείο του ένα ποτήρι νερό και τις σημαίες της Ελλάδας και της Δανίας. Με σπαστά ελληνικά, προσπαθεί να περάσει το μήνυμά του στον ελληνικό λαό.

Βοηθήστε έναν Δανό υπενθυμίζοντάς του να πηγαίνει στη σκιά όσο το δυνατόν συχνότερα. Πολλοί Δανοί δεν γνωρίζουν ότι ο ήλιος μπορεί να είναι δύο φορές πιο ισχυρός στο εξωτερικό απ’ ό,τι στη Δανία.

%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b2%ce%bf%ce%b7%ce%b8%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%cf%8c-%cf%84%ce%bf-%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%842

Βοηθήστε έναν Δανό, λέγοντάς του ότι η πιο αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο είναι ένα καπέλο ηλίου με φαρδύ γείσο και ρούχα που καλύπτουν τα μπράτσα και τους μηρούς.

Βοηθήστε έναν Δανό προσφέροντάς του αντηλιακό. Το αντηλιακό πρέπει να είναι τουλάχιστον SPF 30 και πρέπει να αλείφεται σε παχύ στρώμα.

Όταν γυρίζει η κάμερα, βλέπουμε 16 Δανούς που είναι όλοι ηλιοκαμμένοι, σε όλα τα σημεία που μπορεί να κάψει ο ήλιος έναν άνθρωπο το καλοκαίρι.

Η καμπάνια αυτή δεν απευθύνεται μόνο στη χώρα μας καθώς έχουν επιλέξει πέντε μεγάλους ταξιδιωτικούς προορισμούς και δημιούργησαν πέντε ξεχωριστά βίντεο, ένα για κάθε χώρα: Ταϊλάνδη, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και βεβαίως η Ελλάδα.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά Άρθρα
Τροχαίο με μηχανή στο Λαγονήσι: Νεκρός ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ
Τροχαίο με μηχανή στο Λαγονήσι: Νεκρός ο διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ
Κορονοϊός: Τέλος οι μάσκες στα μέσα μεταφοράς κι επίσημα - Πού παραμένουν υποχρεωτικές
Κορονοϊός: Τέλος οι μάσκες στα μέσα μεταφοράς κι επίσημα – Πού παραμένουν υποχρεωτικές
Χωρίς Μετρό την Τρίτη η Αθήνα - Ποια άλλα Μέσα απεργούν
Χωρίς Μετρό την Τρίτη η Αθήνα – Ποια άλλα Μέσα απεργούν
Στο πένθος η Κρήτη μετά το θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης σε τροχαίο - Συγκλονίζει η μητέρα της
Στο πένθος η Κρήτη μετά το θάνατο της 22χρονης πρωταθλήτριας της συγχρονισμένης κολύμβησης σε τροχαίο – Συγκλονίζει η μητέρα της
Ντέιβιντ Κράουτς: “Αν η θανατική ποινή ίσχυε στην Ελλάδα, θα ήταν τιμή μου να τραβήξω τον μοχλό”
Ντέιβιντ Κράουτς: “Αν η θανατική ποινή ίσχυε στην Ελλάδα, θα ήταν τιμή μου να τραβήξω τον μοχλό”
Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη αντίδραση μετά τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της στη Νέα Σμύρνη
Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη αντίδραση μετά τη φωτιά στο εστιατόριο του συζύγου της στη Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του