Διπλή διάκριση της Chiesi Hellas για το εργασιακό της περιβάλλον

Βραβεύσεις από το Great Place to Work® Institute και από το Top Employers Institute για τις πολιτικές που εφαρμόζει για τους ανθρώπους της

Η βιοφαρμακευτική εταιρεία Chiesi Hellas βραβεύτηκε και φέτος από δύο κορυφαίους Οργανισμούς, σε αναγνώριση των πρακτικών που υιοθετεί σε επίπεδο διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Η εταιρεία επενδύει διαρκώς στους ανθρώπους και την ανάπτυξή τους, ώστε να διακρίνεται ως εργοδότης επιλογής.

Η πρώτη διάκριση αφορά την πιστοποίηση από το Great Place to Work® Institute για το 2024. Οι εταιρείες που αποδεδειγμένα διαθέτουν κουλτούρα ενσωμάτωσης, σεβασμού και συστήματα αξιοκρατίας και δικαιοσύνης στην αντιμετώπιση των ανθρώπων τους, λαμβάνουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η βαθμολογία της εταιρείας και στους πέντε υπό αξιολόγηση πυλώνες ήταν υψηλή με δείκτες ικανοποίησης 89% για την αξιοπιστία, 88% για το σεβασμό, 86% για τη δικαιοσύνη, 93% για τη συντροφικότητα. Οι άνθρωποι της Chiesi Hellas, μάλιστα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δήλωσαν σε ποσοστό 91% ότι αισθάνονται ιδιαίτερα υπερήφανοι, που εργάζονται σε μια εταιρεία που προάγει την ανοιχτή, ειλικρινή επικοινωνία και συναδελφικότητα.

Επιπλέον, στην Chiesi Hellas αποδόθηκε ο τίτλος του «Κορυφαίου Εργοδότη» για το 2024 από το διεθνώς αναγνωρισμένο Top Employers Institute. Για τρίτη συνεχή χρονιά αξιολογήθηκε το περιβάλλον εργασίας της εταιρείας και αναγνωρίστηκε ως υποδειγματικό, ειδικά σε τομείς όπως η επιχειρησιακή στρατηγική, η διαχείριση οργανωτικής αλλαγής, η ένταξη & ενσωμάτωση, η επικοινωνιακή στρατηγική, η προσέλκυση ταλέντου, η αξιοποίηση δυναμικής των εργαζομένων, η κουλτούρα ηγεσίας και το αξιακό της σύστημα. Οι εταιρικές δράσεις στις οποίες δόθηκε έμφαση το 2023 ήταν η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού (People Strategy) σε πλήρη ταύτιση με την επιχειρηματική στρατηγική (Business Strategy), η ψηφιοποίηση όλων των βημάτων της εργασιακής ζωής, η ενίσχυση της διαφορετικότητας και ενσωμάτωσης με ιδιαίτερη έμφαση στην γυναικεία ενδυνάμωση, καθώς και η συνεπής επιβράβευση και αναγνώριση των ανθρώπων αλλά και των ομαδικών δράσεων.

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas, κ. Σταύρος Γ. Θεοδωράκης, δήλωσε «Οι δυο ταυτόχρονες κορυφαίες διακρίσεις στο χώρο των επιχειρήσεων επιβεβαιώνουν το όραμά μας ως μία εταιρεία όπου όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να εκφραστούν ανοιχτά, να αναπτυχθούν επαγγελματικά όσο το επιθυμούν και να δημιουργούν αμοιβαία ωφέλεια για την κοινωνία, σεβόμενοι τις προσωπικές τους αξίες».

Η Head of Human Resources & Administrative Affairs της Chiesi Hellas, κα Αλεξάνδρα Βέτσικα, τόνισε «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα της έρευνας και ευγνώμονες προς τους Ανθρώπους μας για την αναγνώριση της προσπάθειας που γίνεται καθημερινά να τους επηρεάζουμε θετικά και να καλλιεργούμε ειλικρινείς σχέσεις μέσα από τον τρόπο που λειτουργούμε, ακολουθώντας το μοντέλο ‘Ανθρώπινης Ηγεσίας’ της Chiesi. Η ικανοποίηση των Ανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητά μας και για το λόγο αυτό έχει συμπεριληφθεί στο Όραμά μας και στις Στρατηγικές Διακυβέρνησης της εταιρείας μας».

 Για πληροφορίες: Αλέκα Δήμου, Communications & Public Affairs Officer: [email protected], 2106179763

Διαβάστε επίσης

“Broken Mirror”: Δέκα καλλιτέχνες απέναντι στον «Σπασμένο Καθρέφτη»

Τα Συν-Εργαστήρια είναι ένας μαγικός κόσμος θεάτρου, χορού και συμπερίληψης

Σχετικά Άρθρα
Μεσσηνία και Ηλεία «βάφτηκαν» πορτοκαλί - Απόκοσμες εικόνες από την αφρικανική σκόνη
Μεσσηνία και Ηλεία «βάφτηκαν» πορτοκαλί – Απόκοσμες εικόνες από την αφρικανική σκόνη
Coffee Island: Προχωρά σε σημαντική δωρεά για την εκπαίδευση των νέων νευροχειρουργών
Coffee Island: Προχωρά σε σημαντική δωρεά για την εκπαίδευση των νέων νευροχειρουργών
Garnier: Καθάρισε την παραλία Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο με αφορμή την Ημέρα της Γης και απομάκρυνε 80 κιλά απορριμμάτων
Garnier: Καθάρισε την παραλία Β’ Αλίπεδο στον Άλιμο με αφορμή την Ημέρα της Γης και απομάκρυνε 80 κιλά απορριμμάτων
Τι είναι οι άνεμοι τύπου Foen που θα πλήξουν τη χώρα μαζί με σκόνη και ζέστη
Τι είναι οι άνεμοι τύπου Foen που θα πλήξουν τη χώρα μαζί με σκόνη και ζέστη
To φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος φύτευσε 2.000 δέντρα σε Εύβοια και Μάνη για την Ημέρα Γης
O «Βίκος» φύτεψε 2.000 δέντρα σε Β.Εύβοια και Μάνη για την Ημέρα Γης
Η φτώχεια της περιόδου στην ΕΕ: Δεκάδες γυναίκες δεν έχουν πρόσβαση σε προϊόντα εμμήνου ρύσης
Η φτώχεια της περιόδου στην ΕΕ: Δεκάδες γυναίκες δεν έχουν πρόσβαση σε προϊόντα εμμήνου ρύσης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του