Δίκη Φιλιππίδη: “Αν περάσεις αυτή την πόρτα θα σε καταστρέψω” – Συγκλονίζει η κατάθεση της γυναίκας που τον έχει καταγγείλει

δίκη-φιλιππίδη-αν-περάσεις-αυτή-την-π

Συνεχίζεται σήμερα (17/5) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση της δεύτερης γυναίκας, η οποία κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για απόπειρα βιασμού. Χθες, ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά, δε μπόρεσε να ολοκληρώσει την κατάθεσή της, με αποτέλεσμα η διαδικασία να διακοπεί.

Έτσι, σήμερα, επανήλθε στο βήμα του μάρτυρα και με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2010 στο θέατρο «Μουσούρη».

«Ήμασταν και οι δύο στον καναπέ. Κάθισε δίπλα μου. Άρχισε να με φιλάει, να μου λέει χυδαία λόγια. Προσπάθησα να τον απωθήσω, δεν τα κατάφερα. Είχε κατεβάσει το παντελόνι και έβγαλε τα γεννητικά του όργανα. Καβάλησε πάνω στα πόδια μου. Κουνιόμουν συνεχώς. Μου κατέβασε το κολάν και παρέσυρε και το εσώρουχο. Με δύναμη προσπαθούσε να εισχωρήσει μέσα μου. Προσπάθησα να κουνιέμαι ασταμάτητα. Άφησε το χέρι του, για να πιάσει γεννητικό όργανο και μπόρεσα να τον απομακρύνω» περιέγραψε η μάρτυρας στο δικαστήριο.

“Θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου”

«Κατάφερα και σηκώθηκα και κοπάνησα σε έπιπλο και προσπάθησα να φύγω. Εκείνη στιγμή αισθάνθηκα το γεννητικό του όργανο να με ακουμπάει. Αισθανόμουν ότι ήταν σε στύση. Η πάλη δεν σταμάτησε ούτε μία στιγμή. Κατάφερα να κουνιέμαι και αυτό φάνηκε ότι τον δυσκόλεψε. Όπως με είχε πιάσει από πίσω κατάφερε να με γυρίσει μπροστά και πήγα στην πόρτα, ανέβασα κολάν και είδα ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη.» είπε η κοπέλα που τότε ήταν 27 χρόνων.

Και συνέχισε την περιγραφή της: «Φώναζα «ααα» και χτυπούσα την πόρτα. Εκείνος μου είπε ατάραχος και ξενερωμένος “μη φωνάζεις τσάμπα δεν είναι κανένας στο θέατρο”. Άρχισα να κοπανάω την πόρτα και με τα χέρια και τα πόδια. Μου είπε αν περάσεις αυτήν την πόρτα “θα σε καταστρέψω, θα με βρεις μπροστά σου”. Έλεγα συνέχεια θέλω να φύγω. Πράγματι έφερε το κλειδί, ξεκλείδωσε και έφυγα» εξιστόρησε η μάρτυρας στο δικαστήριο.

Αργότερα, όπως κατέθεσε, ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό της από τον ηθοποιό που έλεγε πως την επόμενη φορά δεν θα την αφήσει.

%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%80%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%800

Άλλαξε η ζωή μου

Μετά απ´ αυτό το περιστατικό η μάρτυρας υποστήριξε πως άλλαξε η ζωή της εντελώς και έφτασε μέχρι να ζητήσει από τον τότε σύντροφο της να χωρίσουν, ενώ δεν είπε τίποτα για ό,τι συνέβη στους γονείς της.

«Άλλαξε η ζωή μου εντελώς. Μου ήταν αδύνατον να έχω ερωτικές επαφές μαζί του, δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Του είπα ψέματα, πως τον έβλεπαν σαν φίλο. Του ζήτησα να χωρίσουμε ύστερα από αρκετές ημέρες… Έπρεπε να δικαιολογήσω για ποιο λόγο χωρίζω άνθρωπο που αγαπούσα πάρα πολύ. Ήμασταν οικογένεια και αυτό το διέλυσα διότι δεν μπορούσα να πω αλήθεια».

Στη συνέχεια ανέφερε πως πάθαινε κρίσεις πανικού και πήρε αντικαταθλιπτικά χάπια, ενώ πήγε σε ψυχίατρο.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει, ο Πέτρος Φιλιππίδης για ένα διάστημα περίπου δέκα ημερών, την ενοχλούσε στέλνοντας της χυδαία μηνύματα. «Έλεγα θα το σβήσεις από το μυαλό σου και όλα καλά. Μου έστελνε για μεγάλο διάστημα μηνύματα και με έπαιρνε τηλέφωνο και από άγνωστα νούμερα. Μου έλεγε “θα έρθω εκεί”. Στα τηλέφωνα μου έλεγε τι θέλει να του λέω και αυτός να αυτοϊκανοποιείται. Τον εκλιπαρούσα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο. Μία ημέρα βρισκόμουν στο σπίτι της μητέρας μου και με είχε πάρει. Χρησιμοποιούσε και μία φωνή αηδιαστική και τον κατέγραψα που αυτοϊκανοποιούνταν. Όλα τα άλλα τα έσβησα, ήταν το μόνο που κράτησα. Δυστυχώς καταστράφηκε, δεν ανασύρεται από το κινητό» ανέφερε η μάρτυρας.

Τα επαγγελματικά εμπόδια

Η μάρτυρας στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι είχε κάποιες «ατυχίες» σε τηλεοπτικές δουλειές που προσπαθούσε να κλείσει.

«Πήγα σε ένα κάστινγκ στο Mega για τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα». Είχα περάσει από όλα τα στάδια. Μου λένε σε θέλουμε για το ρόλο της Μαρίας, θα σε πάρουμε για το fitting των ρούχων. Εκείνη την περίοδο ήμουν βοηθός σκηνοθέτη σε μια παράσταση και έμαθα από ηθοποιό που συμμετείχε στη σειρά ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα! Πήρα να μάθω και μου είπαν πως έγινε κάποιο λάθος κι δε θα είμαι στη σειρά. Λέω συμβαίνουν αυτά, δεν πήγε κάπου το μυαλό μου. Μετά με πήραν για την σειρά «Βασιλιάδες» πάλι στο Mega. Ο ανιψιός μου είχε πάρει το ρόλο του γιου του Κώστα Κόκλα και έψαχναν την αδελφή του. Ήταν όλοι υποστηρικτικοί επειδή είχαμε καλή επαφή, μοιάζαμε φυσιογνωμικά, θα μπορούσα να τον πηγαίνω στα γυρίσματα, υπήρχε ένα θετικό πακέτο. Περίμεναν την απάντηση του καναλιού. Με πήρε ο βοηθός σκηνοθέτη και μου λέει διάλεξαν άλλη κοπέλα. Ρώτησα αν διάλεξαν απλώς άλλη ή αν δεν ήθελαν εμένα. “Σε προτείναμε και για άλλο ρόλο μικρό και πάλι μας είπαν όχι” μου είπαν στο τηλέφωνο» ανέφερε η μάρτυρας.

%ce%b4%ce%af%ce%ba%ce%b7-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%cf%80%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b7-%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%802

Παρακολουθώ τι κάνεις και ο λόγος μου μετράει

Η τελευταία φορά που δέχθηκε ενόχληση από τον κατηγορούμενο ήταν έναν χρόνο μετά. «Μετά από ένα χρόνο, σχεδόν, με πήρε τηλέφωνο. Ήμουν με ένα φίλο μου. Χτύπησε τηλέφωνο μου από απόκρυψη το σήκωσα. Έπεσα από τα σύννεφα. Μου είπε με αυτή τη χαμηλή φωνή, μπάσα, “είδες παρακολουθώ τι κάνεις και ο λόγος μου μετράει, αν αλλάξεις γνώμη…“

Με έπιασε πανικός. Ο φίλος μου ρωτούσε τι έγινε. Του είπα είναι πολύ &&&%^* ο Πέτρος Φιλιππίδης, του αποκάλυψα τι είχε γίνει και είδε και ένα μήνυμα που ήρθε στο κινητό μου, αντίστοιχα χυδαίο. Νόμιζα ότι αυτός ο εφιάλτης θα συνεχιστεί. Ευτυχώς δεν συνεχίστηκε» τόνισε η μάρτυρας.

«Με προσβάλλει και με βιάζει ξανά»

Η μάρτυρας κλείνοντας την κατάθεση της απάντησε έντονα σε όσα έχει αναφέρει για την ίδια ο Πέτρος Φιλιππίδης ενώπιον των δικαστικών αρχών.

«Όλο αυτό το διάστημα ακούω αυτά που λένε οι άνθρωποι που εργάζονται για την υπεράσπιση του και όσα είπε εκείνος στα υπομνήματα του. Αυτά με έχουν πειράξει περισσότερο, ότι του ρίχτηκα και συνουσιάστηκα μαζί του για ένα ρόλο. Με προσβάλλει και με βιάζει ξανά. Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που έχω συνεργαστεί να πει τέτοιο πράγμα. Με θίγει αφάνταστα ότι υποστηρίζει πως φέρομαι κατά αυτόν τον τρόπο. Θα κατέστρεφα τη ζωή μου εδώ και κι ένα χρόνο για να τον εκδικηθώ για ένα ρολάκι. Τώρα έχω αλλά μυαλά από τα μυαλά που είχα τότε. Θέλω να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν για τον επόμενο κακοποιητή. Δεν πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε υποχρεώνει να πρέπει να ενδώσεις για να προχωρήσεις» είπε συγκεκριμένα.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην καταγγελία.

“Όταν ξεκίνησε αυτό με τη Μπεκατωρου, ακολούθησε αυτή για τον Κιμούλη όχι σεξουαλικού περιεχόμενου. Υπήρχε η αίσθηση ότι θα βγουν κι αλλά. Όσοι γνώριζαν για εμένα, άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου λένε να μιλήσω. Ο σύζυγος μου με παρακίνησε. Εγώ δεν είχα ιδέα τι αδίκημα είναι αυτό, ούτε τα χρόνια που έχουν περάσει. Κάποια στιγμή είδα ότι μίλησαν οι τρεις επώνυμες κύριες Παπαχαραλάμπους, Δροσάκη, Αναστασοπούλου. Αυτό μου έδωσε δύναμη. Εγώ δε θέλω να διαπομπεύσω κανένα. Να μη ξαναγίνουν τέτοια πράγματα θέλω”, ανέφερε.

Διαβάστε επίσης

Γεωργία Μπίκα: “Χρήματα και δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια ”βρωμιά” της κοινωνίας”

Με αυτές τις απλές κινήσεις θα γλιτώνεις 500€ τον χρόνο από τον λογαριασμό ρεύματος

Σασμός: Κλάμα στο Twitter για τη Μανταρίνα – Η σπαρακτική σκηνή με τον Πετρή που ήρθε να την πάρει

Σχετικά Άρθρα
Χαλάει ο καιρός με καταιγίδες κι έντονα φαινόμενα - Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου
Χαλάει ο καιρός με καταιγίδες κι έντονα φαινόμενα – Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου
Η παραίτηση του πρωθυπουργού που προκαλεί "σεισμό" στον πολιτικό κόσμο
Η παραίτηση πρωθυπουργού που προκαλεί “σεισμό” στον πολιτικό κόσμο
Viral στην Ίο: Οι τουρίστες πληρώνουν στα μπαρ για να πιουν σφηνάκι και να λάβουν ένα "χρωματιστό" χαστούκι
Viral στην Ίο: Οι τουρίστες πληρώνουν στα μπαρ για να πιουν σφηνάκι και να φάνε ένα “χρωματιστό” χαστούκι
Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο κι επέστρεψε στο σπίτι του
Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο κι επέστρεψε στο σπίτι του
Δύο μητροκτονίες μέσα σε λίγες ώρες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη - Συγκλονίζουν τα εγκλήματα
Δύο μητροκτονίες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη – Συγκλονίζουν τα εγκλήματα
Υψηλές θερμοκρασίες σήμερα, αλλά ψυχρό Σαββατοκύριακο
Υψηλές θερμοκρασίες σήμερα, αλλά ψυχρό Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του