Δασκάλα χορού στην Αλεξανδρούπολη η 47χρονη που σκοτώθηκε με τον 7χρονο γιο της στο τροχαίο

1

Δασκάλα χορού, ιδιαίτερα αγαπητή στην Αλεξανδρούπολη, η 47χρονη που σκοτώθηκε με τον 7χρονο γιο της στο τροχαίο, μετά την τραγική κατάληξη που είχε το τροχαίο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης-Φερών.

Η είδηση του θανάτου τους γέμισε με θλίψη την τοπική κοινωνία, καθώς η 47χρονη Έλσα Αθανασιάδου ήταν πολύ γνωστή στην Αλεξανδρούπολη, αφού διέθετε επί χρόνια σχολή χορού και συμμετείχε στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης. Όπως αναφέρει μάλιστα το ethraki.com, πλήθος φίλων και μαθητών της δασκάλας χορού γέμισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μαύρες εικόνες στα προφίλ και πολλά «αντίο», ενώ παράλληλα εύχονται «κουράγιο» στο σύζυγό της.

2

Η κηδεία της 47χρονης μητέρας και του γιου της θα τελεστεί σήμερα στις 15:00, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αλεξανδρούπολη.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε όταν το ΙΧ της άτυχης γυναίκας συγκρούστηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η οδηγός του ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το όχημα της Πυροσβεστικής που κατευθύνονταν στις Φέρες για κατάσβεση φωτιάς. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά και τρεις πυροσβέστες.

Σχετικά Άρθρα
Προειδοποίηση για «τεράστιο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων στις χώρες της ΕΕ» τα Χριστούγεννα
Προειδοποίηση για «τεράστιο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων στις χώρες της ΕΕ» τα Χριστούγεννα
Σαλαμίνα: Η 43χρονη που δολοφονήθηκε είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της
Σαλαμίνα: Η 43χρονη που δολοφονήθηκε, είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της
Συναγερμός στη Σαλαμίνα: Γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της από πυροβολισμό - Αναζητούν τον σύντροφό της
Συναγερμός στη Σαλαμίνα: Γυναίκα νεκρή μέσα στο σπίτι της από πυροβολισμό – Αναζητούν τον δράστη
Νέες πολιτιστικές εμπειρίες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!
Νέες πολιτιστικές εμπειρίες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών!
Σοκ στον Νέο Κόσμο: 35χρονη πήδηξε από τον τρίτο όροφο για να γλιτώσει από τ βασανιστήρια του συντρόφου της
Σοκ στον Νέο Κόσμο: 35χρονη πήδηξε από τον τρίτο όροφο για να γλιτώσει από τα βασανιστήρια του συντρόφου της
Βασίλης Βασιλικός: Πέθανε ο σπουδαίος συγγραφέας, σε ηλικία 89 ετών
Βασίλης Βασιλικός: Πέθανε ο σπουδαίος συγγραφέας, σε ηλικία 89 ετών

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του