Αγωνία για την περιουσία του Σάκη Μπουλά -Το εξώδικο της οικογένειας του ιδιοκτήτη του ακινήτου

αγωνία-για-την-περιουσία-του-σάκη-μπου

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά, έρχεται στο φως μια άγνωστη δικαστική διαμάχη για την περιουσία του. Συγκεκριμένα, μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη και μερικούς ακόμα φίλους είχε ανοίξει το καφέ-μπαρ Shakespeare στην πλατεία Καρύτση, το οποίο μετά τον θάνατό του πέρασε στον αδερφό του.

Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν από τους συνεταίρους του Σάκη Μπουλά, προχώρησε με εισαγγελική παραγγελία στο κλείσιμο του μαγαζιού, αφού κατάσχεσε προηγουμένως όλο τον εξοπλισμό.

Όλο αυτό το διάστημα που ο χώρος παραμένει κλειστός, ο αδερφός του Σάκη Μπουλά βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, απαιτώντας το σύνολο της δαπάνης που επωμίστηκε ο αδερφός του για τη δημιουργία του μαγαζιού, αλλά και διαφυγόντα κέρδη.

Μάλιστα, έχει ήδη κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα αναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη να το κρατά σε αδράνεια, ενώ με πρόσφατη αγωγή του διεκδικεί το ίδιο το ακίνητο, η αντικειμενική αξία του οποίου υπολείπεται κατά πολύ της επένδυσης που έγινε.

Η οικογένεια του ιδιοκτήτη του ακινήτου, από την πλευρά της κατέθεσε εξώδικο για συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Στο τεύχος 38/2018 του περιοδικού full life δημοσιεύθηκε ‘κατ’ αποκλειστικότητα’ κείμενο με τίτλο «Άγρια διαμάχη για την περιουσία του Σάκη Μπουλά» και περιεχόμενο που εμπλέκει τους ιδιοκτήτες του κτιρίου, γνωστό ως ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗ (όλους εμάς) σε δήθεν δικαστική διένεξη με τους κληρονόμους Σάκη Μπουλά. Τόσο ο τίτλος όσο και το περιεχόμενο του κειμένου είναι απολύτως παραπλανητικά και προσβλητικά για την προσωπικότητα ενός εκάστου από εμάς, και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Παρά ταύτα και χωρίς καμία ταυτοποίηση γεγονότων, ‘φωτογραφιζόμαστε’ σε ευρύ κύκλο ατόμων στους οποίους είναι γνωστή η σχέση μας με το συγκεκριμένο ακίνητο, όπου στεγαζόταν μέχρι τον Απρίλιο του 2014, με έννομη σχέση υπομισθώσεως, το καφέ-μπαρ, εστιατόριο Shakespeare, ως άρπαγες που επιχειρούμε να σφετερισθούμε ξένες περιουσίες και μάλιστα με ‘περίεργες δοσοληψίες’ με την δικαιοσύνη. Σας δηλώνουμε ότι:

1) Ουδεμία δικαστική διαμάχη υφίσταται ούτε υπήρξε ποτέ στο παρελθόν μεταξύ ημών και κληρονόμων Σάκη Μπουλά.

2) Συνακόλουθα είναι απολύτως ψευδής και παραπλανητικός ο δημόσια εκφερόμενος ισχυρισμός, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζεται ως πραγματικό γεγονός ότι δήθεν ο κληρονόμος «βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, απαιτώντας το σύνολο της δαπάνης που επωμίσθηκε ο αδερφός του στη δημιουργία του Πολυχώρου, αλλά και διαφυγόντα κέρδη. Ήδη έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα εξαναγκάζοντας τον ιδιοκτήτη να το κρατά σε αδράνεια, ενώ με πρόσφατη αγωγή του, διεκδικεί το ίδιο το ακίνητο, ….». Όπως αντιλαμβάνεσθε τέτοιοι ψευδείς ισχυρισμοί, που ‘λανσάρονται’ δημόσια ως πραγματικά γεγονότα, σε ‘ύποπτο’ μάλιστα timing, προκαλούν βλάβη στα έννομα συμφέροντά μας και συναφώς έντονο προβληματισμό ως προς τα κίνητρα.

3) Περαιτέρω, είναι απολύτως ψευδές και συκοφαντικό ότι δήθεν «Εν μια νυκτί, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει κανέναν από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, με εισαγγελική παραγγελία προχώρησε στο ‘σφράγισμα’ του, αφού κατάσχεσε μάλιστα και τον εξοπλισμό. Την δικαστική απόφαση ο ιδιοκτήτης απέσπασε, λόγω του ότι εκκρεμούσε, λόγω θανάτου του Σάκη, η καταβολή τριών μισθωμάτων». Σε κάθε περίπτωση, οι ‘δραματικές’ εκφράσεις ‘εν μια νυκτί’, ‘την δικαστική απόφαση ο ιδιοκτήτης απέσπασε’ δημιουργούν στοχευμένα πεπλανημένες εντυπώσεις περί ‘περίεργων δοσοληψιών’ μεταξύ των ιδιοκτητών και της δικαιοσύνης.

4) Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι οι ιδιοκτήτες του ακινήτου ουδεμία απευθείας σχέση είχαν με την εταιρεία που εκμεταλλευόταν το κατάστημα Shakespeare, καθώς η εκμίσθωση είχε λάβει χώρα μεταξύ αυτών και άλλου νομικού προσώπου (εταιρείας), η οποία εν συνεχεία το υπομίσθωσε στην εταιρεία που εκμεταλλευόταν το άνω κατάστημα. Οι ιδιοκτήτες ουδεμία εμπλοκή είχαν ούτε μπορούσαν να έχουν στην ανεξάρτητη συμβατική σχέση της υπομισθώσεως.

Κατόπιν των ανωτέρω,

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ εντόνως για την απρόκλητη κατασυκοφάντησή μας, η οποία μάλιστα έχει άμεσο οικονομικό αντίκτυπο στα έννομα συμφέροντά μας,

Σας ΚΑΛΟΥΜΕ να ανακαλέσετε πάραυτα τους προαναφερόμενους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς και να δημοσιεύσετε το παρόν εξώδικο στο επόμενο τεύχος του περιοδικού σας, στη ίδια θέση όπου και το ψευδές και συκοφαντικό ως άνω κείμενό σας,

άλλως σας ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι θα προβούμε στις κατά νόμο ενέργειες για την άρση της προσβολής της προσωπικότητάς μας και την αποκατάσταση της ηθικής και υλικής βλάβης που υφιστάμεθα.

Πληρεξούσια και αντίκλητό μας ορίζουμε την υπογράφουσα την παρούσα δικηγόρο.

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2018

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Γεωργία Τατάγια

Δικηγόρος

Σχετικά Άρθρα
Ευρυτανία: Αναζητείται για τρίτη ημέρα η 48χρονη μητέρα που κατήγγειλε το σύζυγό της για ξυλοδαρμό
Ευρυτανία: Αναζητείται για τρίτη ημέρα η 48χρονη μητέρα που κατήγγειλε το σύζυγό της για ξυλοδαρμό
Κεραμεικός: Χτύπησαν 50χρονο μέχρι θανάτου γιατί πείραζε τις κοπέλες τους
Κεραμεικός: Χτύπησαν 50χρονο μέχρι θανάτου γιατί πείραζε τις κοπέλες τους
Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί άμεσα παρτίδες από δύο γνωστά συμπληρώματα διατροφής
Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί άμεσα παρτίδες από δύο γνωστά συμπληρώματα διατροφής
Ανησυχία για την εξαφάνιση 48χρονης στο Καρπενήσι - Η τελευταία της ανάρτηση προβληματίζει
Ανησυχία για την εξαφάνιση 48χρονης στο Καρπενήσι – Η τελευταία της ανάρτηση προβληματίζει
Σπάραξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγιάννη - Η σκηνή που συγκλονίζει
Σπάραξε η Ζωζώ Σαπουντζάκη πάνω από το φέρετρο της Μάρθας Καραγιάννη – Η σκηνή που συγκλονίζει
Γεωργία Μπίκα: Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού - Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημά της
Γεωργία Μπίκα: Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού – Ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημά της

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του