Η Τζούλια Ρόμπερτς έκλεισε τα 50 και δίνει αποστομωτική απάντηση σε αγενείς δημοσιογράφους

%ce%b7-%cf%84%ce%b6%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%cf%81%cf%8c%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%84%cf%82-%ce%ad%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-50-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%af%ce%bd0

Μπορεί να έκλεισε τα 5ο στις 28 Οκτωβρίου, παραμένει όμως το πιο φωτεινό, χαρούμενο και όμορφο χαμόγελο του Χόλιγουντ. Και όταν δημοσιογράφοι σε συνέντευξη τη ρώτησαν για την ηλικία της και πώς αισθάνεται τώρα, στα 50, έλαβαν πραγματικά την απάντηση που τους άξιζε.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ξέσπασε μπροστά στην “πονηρή” ερώτηση του δημοσιογράφου, ο οποίος ήλπιζε ότι θα τη φέρει σε δύσκολη θέση, κάνοντάς τη να νιώσει αμηχανία για το θέμα της ηλικίας της. Η ηθοποιός, άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, απαντά πως χαίρεται που καλωσορίζει την 6η δεκαετία της ζωής της, πράγμα που το κάνει με ανοιχτές αγκάλες, αφού η ζωή της μέχρι τώρα υπήρξε πλούσια χάρη στην οικογένειά της, τη δουλειά της και φυσικά τις αγαπημένες φίλες της. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Απρίλιο του 2017 ανακηρύχθηκε ως η «πιο όμορφη γυναίκα» από τα βραβεία που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό People και μάλιστα για πέμπτη φορά στη ζωή της.

Δείτε την αποστομωτική απάντηση που έδωσε, βάζοντας τους δημοσιογράφους στη θέση τους, κάνοντάς τους να αισθανθούν εκείνοι εντέλει άσχημα.

«Αλήθεια τώρα; Είμαστε ακόμα σε αυτό το επίπεδο; Ρώτησε κανείς τον Τζορτζ Κλούνεϊ ή τον Μπραντ Πιτ πώς ένιωθαν πριν κλείσουν τα 50 τους;» αναρωτήθηκε πολύ σωστά.

Η ηθοποιός αναγνωρίζει ότι η ομορφιά και η λάμψη πηγάζουν από την καλή ψυχολογία, αλλά πώς καταλήγει κανείς σ’ αυτήν; «Παντρέψου τον σωστό άνθρωπο, γέννησε ένα κοκκινομάλλικο παιδί και να έχεις καλές φίλες», εξήγησε η Ρόμπερτς σε πρόσφατη συνέντευξη της στο InStyle. «Οποιαδήποτε φράση στο μυαλό μου τελειώνει με θαυμαστικό», δήλωσε η ηθοποιός εξηγώντας ποια είναι η πηγή αισιοδοξίας της. «Και το θέμα είναι ότι με το σύζυγό μου έχουμε τρία πλάσματα που αντανακλούν την αγάπη που έχουμε για τον άλλον».

View this post on Instagram

The OG boomerang. #BTS #regram @ElizabethStewart1

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Σχετικά Άρθρα
%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%bf-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%ba%cf%8c%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%83%ce%bf%ce%b20
Στην εντατική ο Δημήτρης Κόκοτας – Σοβαρή η κατάστασή του
Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί
Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη - Πότε υποχωρεί
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη – Πότε υποχωρεί
Κέιτ Μίντλετον: Από ποιο είδος καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας;
Κέιτ Μίντλετον: Από ποιο είδος καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας;
Καλοκαίρι και χειμώνας μαζί: Πού κάνει 30άρια και πού... 7άρια
Ο καιρός τρελάθηκε: Πού κάνει 30άρια και πού… 7άρια
15η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City: Ένα καλύτερο αύριο για τα αδέσποτα ζώα
15η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City: Ένα καλύτερο αύριο για τα αδέσποτα ζώα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του