Μπαλατσινού-Κικίλιας, αποφασισμένοι να προχωρήσουν… πιο επίσημα

μπαλατσινού-κικίλιας-αποφασισμένοι

%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b90

Και μετά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες από το νησί της Αποκάλυψης, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν το δρόμο τους για τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ και πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε από κοινούς φίλους πριν από πέντε μήνες και είναι έκτοτε αχώριστο ζει «έναν μεγάλο έρωτα». Τόσο ο Βασίλης Κικίλιας όσο και η Τζένη Μπαλατσινού δηλώνουν ότι βίωσαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον που δεν είχαν νιώσει ποτέ.  Η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζει χέρι-χέρι.

%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bb%ce%b9%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b92

Η είδηση και οι σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Πρώτο Θέμα» έκαναν τον γύρο της πολιτικής και κοσμικής Αθήνας. Η Τζένη, που μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο ζει στα βόρεια προάστια, δηλώνει ερωτευμένη όσο ποτέ ξανά και φαίνεται ότι έχει ενημερώσει τις δύο μεγαλύτερες κόρες της που σπουδάζουν στην Αμερική για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια, που μόνο εφήμερη δεν είναι. Στην Αθήνα ζει πλέον με τον μοναχογιό της.

Ηδη το ζευγάρι συζητά να συγκατοικήσει σύντομα και κάνει όνειρα για τη μελλοντική του ζωή, που, όπως προβλέπουν οι γνωρίζοντες, ενδέχεται να καταλήξει σύντομα σε γάμο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συναντάται καθημερινά, κάνει ρομαντικούς περιπάτους στα βόρεια προάστια, μαγειρεύουν και ανταλλάσσουν όρκους αιώνας αγάπης. Ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας λέει σε φίλους του: «Έπρεπε να φτάσω 43 χρονών για να γνωρίσω τον έρωτα και αυτό είναι ένα μοναδικό συναίσθημα που δεν πρόκειται να το αφήσω ποτέ». Το ζευγάρι είναι τόσο ερωτευμένο που λέγεται ότι κάνει σχέδια ακόμη και για να αποκτήσει ένα παιδί.

Ωστόσο, έρωτας χωρίς εμπόδια συνήθως δεν υπάρχει. Έτσι, το πολιτικό περιβάλλον του πρώην υπουργού και η οικογένειά του φαίνεται να διατυπώνουν σοβαρές επιφυλάξεις για την επιλογή αυτή. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να θεωρεί ότι η σχέση αυτή και ο γάμος μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Ο ίδιος είναι τόσο ερωτευμένος, λένε, που δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω: «Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αφήσω τον μεγάλο αυτό έρωτα που γνώρισα». Μάλιστα, σε όσους του επισημαίνουν τους κινδύνους για την πολιτική του σταδιοδρομία απαντά ότι «ο Μακρόν έγινε πρόεδρος της Γαλλίας ζώντας με μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερή του».

Σχετικά Άρθρα
Η οργισμένη αντίδραση της Άντζελας Γκερέκου σε όσους γράφουν ότι προχώρησε τη ζωή της
Η οργισμένη αντίδραση της Άντζελας Γκερέκου σε όσους γράφουν ότι προχώρησε τη ζωή της
Πόσα νέα κρούσματα και θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα
Πόσα νέα κρούσματα και θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα
Καλλιάνος: «Πυρήνας καταιγίδων από τον Σαρωνικό θα κατευθυνθεί στην Αττική»
Καλλιάνος: «Πυρήνας καταιγίδων από τον Σαρωνικό θα κατευθυνθεί στην Αττική»
Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες - Δείτε πού θα χτυπήσει
Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Δείτε πού θα χτυπήσει
Νεκρή από σύγκρουση οχημάτων 26χρονη έγκυος - Τραυματίες σύζυγος κα ι5χρονο παιδί
Νεκρή από σύγκρουση οχημάτων 26χρονη έγκυος – Τραυματίες σύζυγος και 5χρονο παιδί
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό και παραλιακή – Κλειστές οι δημόσιες υπηρεσίες και τηλεργασία - Αναλυτικά τα μέτρα για την κακοκαιρία
Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Κηφισό και παραλιακή – Κλειστές οι δημόσιες υπηρεσίες και τηλεργασία – Αναλυτικά τα μέτρα για την κακοκαιρία

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του