Χαμός στην Πάτρα: Η σακούλα σκουπιδιών με τα 20.000 και μία καλοστημένη παγίδα

Δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, καθώς μία σακούλα στα σκουπίδια έκρυβε 20.000 ευρώ και μία μεγάλη παγίδα. 

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης τηλεφώνησε στη γυναίκα που άφησε τα χρήματα, προσποιούμενος τον γιατρό και με το πρόσχημα της εμπλοκής του παιδιού της σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, της ζήτησε 20.000 ευρώ σε μετρητά, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα της ζήτησε να τοποθετήσει τα χρήματα μέσα σε σακούλα και να την αφήσει σε συγκεκριμένο κάδο απορριμμάτων, στην Πάτρα.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε την απάτη και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών να συλλάβουν μία 37χρονη αλλοδαπή, τη στιγμή που έπαιρνε τη σακούλα από τον κάδο απορριμμάτων. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων μελών της ίδιας σπείρας. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο που έμενε προσωρινά η 37χρονη βρέθηκαν διάφορα κοσμήματα, και η Αστυνομία ερευνά για το αν αποτελούν προϊόν εξαπάτησης πολιτών.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι η η 37χρονη μαζί με άγνωστους συνεργούς της, αποπειράθηκαν και την Πέμπτη (3/10) να αποσπάσουν από ηλικιωμένη γυναίκα το ποσό των 25.000 ευρώ, ωστόσο αυτή κατάλαβε τις προθέσεις τους και δεν τους παρέδωσε τα χρήματα.

Σχετικά Άρθρα
Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί
Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη - Πότε υποχωρεί
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη – Πότε υποχωρεί
Καλοκαίρι και χειμώνας μαζί: Πού κάνει 30άρια και πού... 7άρια
Ο καιρός τρελάθηκε: Πού κάνει 30άρια και πού… 7άρια
15η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City: Ένα καλύτερο αύριο για τα αδέσποτα ζώα
15η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City: Ένα καλύτερο αύριο για τα αδέσποτα ζώα
Καιρός: Έρχονταιαφρικανική σκόνη, λασποβροχές και 25άρια
Καιρός: Έρχονται αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και 25άρια
Πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης
Πέθανε ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του