Αρχική > Celebrities > Γιατί τα χιουμοριστικά βίντεο της Νατάσας Εξηνταβελώνη γίνονται αμέσως viral;

Γιατί τα χιουμοριστικά βίντεο της Νατάσας Εξηνταβελώνη γίνονται αμέσως viral;

Την πρωτογνωρίσαμε ως κόρη της Μαρίας Σολωμού στη σειρά «Μάνα Χ Ουρανού», έπειτα την είδαμε ως «Κατερινάκι» στη σειρά του ΑΝΤ1, Ταμάμ, και αφού έγινε αναγνωρίσιμη και το κοινό εκφράστηκε θετικά για το ταλέντο της, είπε αυτό το τελευταίο να το αναδείξει πιο στοχευμένα πλέον…

Τι έκανε λοιπόν η Νατάσα; Άρχισε να δημιουργεί και να ανεβάζει στα social media τα δικά της χιουμοριστικά βιντεάκια, όπου έχει επιλέξει να υποδύεται το ρόλο μίας «δασκάλας», που καυτηριάζει τα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι νέοι στη γραμματική και τη χρήση της ελληνικής γλώσσας. Άλλοτε πετυχημένα και άλλοτε όχι θα λέγαμε, αφού και η ίδια κάποιες φορές υποπίπτει σε γραμματικά λάθη.

Ο κόσμος όμως έχει αγκαλιάζει αυτήν την προσπάθεια της Νατάσας, την βρίσκει ιδιαίτερως έξυπνη, ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τις όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζει αλλά και για τα πρωτότυπα βίντεο, τα οποία γίνονται αμέσως viral. Η Νατάσα, που γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα, πέτυχε επομένως με τον τρόπο της να ξεχωρίσει, αλλά και να εξασκήσει έμμεσα το επάγγελμα που σπούδασε, τα παιδαγωγικά.

Για του λόγου το αληθές, δείτε τα παρακάτω βίντεο…

Επικαιρότητα.

Gepostet von Natasa Exidaveloni – Νατάσα Εξηνταβελώνη am Donnerstag, 9. August 2018

Gepostet von Natasa Exidaveloni – Νατάσα Εξηνταβελώνη am Freitag, 10. August 2018

Σήμερα, στην αγορά.

Gepostet von Natasa Exidaveloni – Νατάσα Εξηνταβελώνη am Montag, 6. August 2018