Αρχική > TV > Ναταλία Γερμανού: Το βάρος του πατέρα και ο νέος της σύντροφος

Ναταλία Γερμανού: Το βάρος του πατέρα και ο νέος της σύντροφος

Η Ναταλία Γερμανού, την Τετάρτη (18/11), ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τάκης Χατζής Direct», όπου και μίλησε για τη σχέση της με τον πατέρας της, αλλά και για τους ερωτικούς της συντρόφους.

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως κουβάλησε για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα της, Φρέντυ Γερμανού: «Κουβάλησα για πάρα πολλά χρόνια το βάρος του πατέρα μου. Διάλεξα λίγο διαφορετικό δρόμο. Πέρασαν πολλά χρόνια για να νιώσω επιτυχημένη, δηλαδή τα πρώτα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει κάποια μεγάλη επιτυχία».

Η ίδια, μάλιστα, θυμήθηκε τότε που  ο Φρέντυ Γερμανός αντέδρασε πολύ άσχημα σε κάποια επιθυμία της: «Όταν είπα στον πατέρα μου πως ήθελα να γίνω ηθοποιός, αντέδρασε πολύ άσχημα. Πολύ άσχημα και δεν το έκανα. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω ηθοποιός, γιατί ένιωθα ότι είναι ένα πράγμα το οποίο μου πάει. Θα μπορούσα να ξεσπάω εκεί και να βρίσκω καταφύγιο. Μου είπε “να μου πεις ακριβώς και ό,τι θέλεις να κάνεις, θα το κάνεις. Εμείς έχουμε δημοκρατία στο σπίτι μας” και όταν του είπα πως “θέλω να γίνω ηθοποιός”, μου απάντησε “αυτό ξέχνα το!”. Μετά, του είπα “μήπως να γίνω τραγουδίστρια;”, μου είπε “και αυτό ξέχνα το!”. Του είπα, τότε, “τι είναι αυτή η δημοκρατία, τι είδους έχουμε στο σπίτι αφού μου λες ξέχνα το;”. Μου είπε “θα γίνεις δημοσιογράφος!”. Τέτοιου είδους δημοκρατία είχαμε στο σπίτι».

Για τους συντρόφους της

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ότι βρίσκεται σε σχέση.

«Έχει τύχει ας πούμε, στις δέκα σχέσεις που έχω κάνει στη ζωή μου, οι μισές να ήταν με νεαρότερους άντρες. Οι άλλες μισές ήταν με μεγαλύτερους, αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί δεν έχει πλάκα. Να πούνε πως αυτός είναι μεγαλύτερός της» δήλωσε η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται».

Και πρόσθεσε: «Δεν μαγειρεύω καθόλου. Πρέπει να μαγειρέψει ο άλλος. Ο σύντροφός μου προσπαθεί να μαγειρέψει. Είναι εκτός χώρου».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τον Τάκη Χατζή τι επάγγελμα κάνει ο αγαπημένος της, εκείνη απάντησε χιουμοριστικά: «Είναι υδραυλικός σε πετρελαιοφόρο! Άσχετο».