Αρχική > Celebrities > Ναταλία Γερμανού: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία παιδιού και τι πήγε στραβά τελικά

Ναταλία Γερμανού: Η εξομολόγηση για την υιοθεσία παιδιού και τι πήγε στραβά τελικά

Λίγο πριν από τη μεγάλη της επιστροφή στο κανάλι του Alpha τη φετινή σεζόν, η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Real Life και μίλησε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας ενός παιδιού.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, είχε προχωρήσει κατά το παρελθόν στη σκέψη να υιοθετήσει ένα παιδάκι, γεγονός όμως που εμπόδισε η γραφειοκρατία της χώρας μας.

«Βλέπω πόσο πίσω είναι η χώρα μας σε αυτά τα πράγματα σε σχέση με άλλες χώρες. Βλέπω πώς κινούμαστε γενικά σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτισμού… Μην εκπλαγείτε καθόλου αν κάποια στιγμή με δείτε με ένα παιδάκι, το οποίο δεν θα είναι ελληνικής καταγωγής. Εννοείται ότι αυτή η σκέψη τριγυρνά στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή έκανα μια βολιδοσκόπηση και σκόνταψα πάνω σε μια γραφειοκρατία, που δεν πάει το μυαλό σου. Το τι σου ζητάνε… Αν είσαι παντρεμένη, πόσα χρόνια είσαι παντρεμένη, να τους αποδείξεις διάφορα, σε αντίθεση με οργανισμούς ευρωπαϊκούς εκτός Ελλάδας, οι οποίοι το μόνο που θέλουν να ξέρουν είναι αν μπορείς να παρέχεις στο παιδί ένα υγιές περιβάλλον και αν έχεις σώας τας φρένας για να το μεγαλώσεις», δήλωσε και συνέχισε αναφερόμενη στις μονογονεϊκές οικογένειες:

«Δεν παίζει κανέναν ρόλο αυτό το πράγμα. Πάντα είναι χαρά να έχεις ένα συντροφικό χέρι για να μεγαλώσεις ένα μωρό. Αλλά αυτό είναι θέμα συντροφικότητας, όχι για το πρότυπο «μαμά-μπαμπάς». Ένα μωρό μεγαλώνει με αγάπη και σε ένα υγιές περιβάλλον. Αυτά τα προσφέρει ένας γονιός, δύο μαμάδες ή δύο μπαμπάδες. Δεν αλλάζει για μένα».