Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που εστιάζει στις μαρτυρίες δύο ανδρών για κακοποίησή τους από τον Μάικλ Τζάκσον ενώ ήταν μικρά αγόρια, η υπηρέτρια του ποπ σταρ λύνει τη σιωπή της και παρουσιάζει ορισμένα στοιχεία που «καίνε» τον εργοδότη της.

Η Άντριαν ΜακΜάνους, η γυναίκα που εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στο ράντσο του Μάικλ Τζάκσον, έχοντας την καθημερινή ευθύνη της καθαριότητας του δωματίου του, είναι ξεκάθαρη: Οι καταγγελίες που ήθελαν το είδωλο της ποπ να διατηρεί ανάρμοστες σχέσεις με αρκετούς ανήλικους θαυμαστές του είναι 100% αληθινές.

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», αναφέρει η 56χρονη γυναίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στην Daily Mail. Η πρώην καθαρίστρια του ποπ σταρ εξήγησε πως, τον καιρό που εργαζόταν στο ράντσο, έβλεπε καθημερινά νεαρά αγόρια να μπαινοβγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα του Τζάκσον.

Τα ευρήματα που σοκάρουν


Όταν έμπαινε αργότερα στο δωμάτιο για να καθαρίσει, τα ευρήματα που έδειχναν τι είχε προηγηθεί εκεί ήταν σοκαριστικά. Η ίδια είχε βρει πολλές φορές τα εσώρουχα του Τζάκσον και των μικρών αγοριών μέσα στο τζακούζι και τις μπανιέρες του σπιτιού, ενώ έβλεπε επανειλημμένα παιδιά να κυκλοφορούν σχεδόν γυμνά μέσα στο σπίτι. Είχε δει με τα μάτια της τον ποπ σταρ να κάνει μπάνιο μαζί με γυμνά αγόρια, ενώ εντύπωση της είχε προκαλέσει το γεγονός ότι σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού υπήρχαν κρυμμένα σε πολλά συρτάρια βιβλία για τον αυνανισμό.

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κερδίσει την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», αναφέρει η γυναίκα.

H ΜακΜάνους πιστεύει ότι ο ποπ σταρ κατέγραφε τις προσωπικές του στιγμές με τα ανήλικα θύματά του. Η ίδια είχε δει το μυστικό αρχείο με τις βιντεοκασέτες, που αργοτερα ο Τζάκσον (σύμφωνα πάντα με την ίδια) έκρυψε σε μια αίθουσα προβολής μακριά από τη Neverland, αφού το περιεχόμενό του θα μπορούσε να τον οδηγήσει στη φυλακή.

από Μαρία Ιωαννάτου