Αρχική > Deco > Να τι συμβαίνει όταν μία μπαλαρίνα, μία yoga instructor, ένας κωμικός, ένας μουσικός και μία ερμηνεύτρια μπαίνουν στο καθιστικό του «σπιτιού»

Να τι συμβαίνει όταν μία μπαλαρίνα, μία yoga instructor, ένας κωμικός, ένας μουσικός και μία ερμηνεύτρια μπαίνουν στο καθιστικό του «σπιτιού»

Στο ισόγειο του μετρό του Συντάγματος ζωντανεύει μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια της ημέρας, μια πρωτότυπη βιτρίνα, στην οποία έχει στηθεί ένα μοντέρνο καθιστικό σπιτιού με ιδιαίτερες deco λεπτομέρειες.

Μέσα στην ειδικά διαμορφωμένη βιτρίνα μερικών τετραγωνικών μέτρων φιλοξενούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ποικίλα live acts, σε διαφορετικές στιγμές της ημέρας, που κάνουν το «σπίτι» της Praktiker να ζωντανεύει: μία yoga instructor κάνει ασκήσεις yoga, μία επαγγελματίας μπαλαρίνα χορεύει με φωτισμό led, ένας κωμικός κάνει standup comedy show και ένας μουσικός με μία ερμηνεύτρια τραγουδούν αγαπημένα κομμάτια, χαρίζοντας σε όλους μία ξεχωριστή εμπειρία και ένα ξεκούραστο διάλειμμα, αλλάζοντας τους γρήγορους καθημερινούς ρυθμούς μας.

Η ενέργεια αυτή στόχο έχει να εμπνεύσει για τις αλλαγές που όλοι θέλουμε να κάνουμε στο σπίτι μας και να δώσει μία γεύση από την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτει η εταιρία και μπορεί να αλλάζει το σπίτι και κυρίως τη διάθεσή μας. Είδη για κάθε δωμάτιο, που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες για να φτιάξουμε το «σπίτι των ονείρων μας».

Η Praktiker μ;aς προτρέπει όλους να ονειρευτούμε το δικό μας σπίτι μέσα από τον νέο Κατάλογο Σπιτιού, που περιέχει μία ολοκαίνουργια συλλογή ειδών σπιτιού, αλλά και ιδιαίτερες ιδέες διακόσμησης. Όλα τα προϊόντα έχουν επιλεγεί με στόχο να κάνουν το σπίτι μας λειτουργικό, αποπνέοντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και κομψότητας. Η τεράστια ποικιλία σε έπιπλα και φωτιστικά, είδη για μπάνιο και την κουζίνα, διακόσμηση, οικιακά είδη και ηλεκτρικές συσκευές, διαθέτει στοιχεία μοντέρνας αλλά και vintage αισθητικής, που μπορούν να προσδώσουν φρέσκιες πινελιές στον χώρο μας για κάθε στυλ.

Επιπλέον, ειδικά για το φοιτητικό σπίτι, η Praktiker έχει συγκεντρώσει όλα τα κατάλληλα είδη και τις υπηρεσίες, ώστε οι φοιτητές να βρουν όλα όσα χρειάζονται για το νέο τους σπίτι σε κάθε κατάστημα Praktiker, αφού είναι one-stop-shop προορισμός! Επιπλέον, έχει φροντίσει, σε συνεργασία με τη Vodafone, να τους παρέχει €50 δωροεπιταγή Praktiker για τις αγορές άνω των €300.

Και το καλύτερο όλων; Σε περίπτωση που χρειάζεται ένας ειδικός στην διαμόρφωση των χώρων μας, οι επαγγελματίες της υπηρεσίας Interior Experts είναι κοντά μας για να προτείνουν τις πιο ταιριαστές λύσεις.

Ήρθε η ώρα να κάνεις την ανανέωση που πάντα ήθελες!

Αναλυτικό Πρόγραμμα Δρώμενων έως 26 Οκτωβρίου

Παρασκευή 25.10

08:30-09:00, Yoga Session

10:30-11:00, Acoustic Live

17:00-17:30, Stand Up Comedy

20:45-21:15, Led Ballerina

Σάββατο 26.10

11:00-11:30, Yoga Session

17:30-18:00, Led Ballerina

20:45-21:15, Stand Up Comedy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ