Αρχική > Featured > «Να είσαι κυρία, είπαν»: Το συγκλονιστικό βίντεο της Σίνθια Νίξον που κάθε γυναίκα πρέπει να δει

«Να είσαι κυρία, είπαν»: Το συγκλονιστικό βίντεο της Σίνθια Νίξον που κάθε γυναίκα πρέπει να δει

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με τίτλο «Να είσαι κυρία, είπαν» και πρωταγωνίστρια την τηλεοπτική Μιράντα από το Sex and the City κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Η Σίνθια Νίξον απαγγέλει έναν μονόλογο για τα «πρέπει» και τα «μη» που επιβάλλονται μέχρι και σήμερα στις γυναίκες ανά τον κόσμο.

Η 53χρονη ηθοποιός που πλέον είναι γνωστή και για την πολιτική της δράση, μιλάει σε ένα βίντεο για όλα τα καταναγκαστικά και αντιφατικά συχνά μεταξύ τους, που υποχρεώνονται να κάνουν οι γυναίκες στη σημερινή εποχή. Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Ιnstagram από το περιοδικό Girls.Girls.Girls.

«Η φούστα σου είναι πολύ κοντή. Το πουκάμισό σου είναι πολύ αποκαλυπτικό. Μη δείχνεις τόσο δέρμα. Άσε και κάτι για τη φαντασία. Μην τους προκαλείς. Οι άνδρες μπορούν να ελέγξουν τους ευατούς τους. Οι άνδρες έχουν ανάγκες. Δείξε σέξι. Μην είσαι τόσο προκλητική. Φόρα μαύρα. Φόρα γόβες. Είσαι πολύ ντυμένη. Είσαι πολύ γδυτή. Δείχνεις σα να έχεις αφεθεί. Να είσαι κυρία, είπαν. Μην είσαι τόσο χοντρή. Μην είσαι τόσο αδύνατη. Φάε. Μην τρως. Παράγγειλε σαλάτα. Μην τρως υδατάνθρακες. Παράλειψε το επιδόρπιο. Κάνε δίαιτα. Θεέ μου, είσαι κόκκαλο. Στους άνδρες αρέσουν οι καμπύλες. Μην πίνεις ποτέ. Μην λες ναι. Μην λες όχι. Βάψε τα μαλλιά σου. Μην είσαι πόρνη. Μην έχεις νεύρα…»

Δείτε το βίντεο: