Αρχική > News > Μπουτίκ του οίκου Hermès στην Κίνα έκανε ρεκόρ πωλήσεων την πρώτη μέρα μετά το lockdown

Μπουτίκ του οίκου Hermès στην Κίνα έκανε ρεκόρ πωλήσεων την πρώτη μέρα μετά το lockdown

Η μπουτίκ του γαλλικού οίκου Hermès στην περιοχή Γκουανγκζού της Κίνας πέτυχε πωλήσεις 2,7 εκατομμυρίων δολαρίων με το άνοιγμά του μετά το lockdown, σύμφωνα με το περιοδικό Women’s Wear Daily. Πρόκειται για το υψηλότερο ημερήσιο κέρδος για μία μόνο μπουτίκ στην Κίνα, προσφέροντας ελπίδα στους πολυτελείς οίκους και τους λιανοπωλητές για οικονομική ανάκαμψη τους επόμενους μήνες.

Παρόλο που ο οίκος Hermès δεν επαλήθευσε αυτό το ποσό, μια σειρά από VIP αγοραστές επιβεβαίωσαν τις πανάκριβες αγορές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενισχύοντας το ενδεχόμενο να ισχύει.

Το Γκουανγκζού είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, της πιο εύπορης στην Κίνα. Αυτό το νέο δεδομένο, το καθιστά ένα ενδιαφέρον πεδίο δοκιμών για το πώς θα αλλάξει η συμπεριφορά των καταναλωτών όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα.

«Αυτό το άνοιγμα επιβεβαιώνει τη δέσμευση του οίκου Hermès στη Νότια Κίνα και σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τον παρισινό οίκο στο Γκουανγκζού, όπου είναι παρών από το 2004», ανέφερε ο οίκος Hermes σε δήλωσή του.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media
Πηγή φωτογραφίας: WWD